Bütçe
25.000-26.000 TL

Leviodas 46

Üstün
Biliyorum normalde 1 haftada 1 kere sistem konusu acılması lazım fakat bugün veya yarın sistem alacağım doğru düzgün bir sistem bulamadım. İtopya CHEST-V14 sistemini alacaktım stoku bitmiş şu anda aklımda https://www.itopya.com/kuark-radeon...gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-amd-radeon-s_h29506 bu sistemi işlemci 7 5700X anakartı A520M-E/CSM RAM'leri 32 yapmak var fakat görüşlerinize açığım. İtopya veya İncehesap'tan bulmam lazım maximum karta 3 ay taksit verdikleri için.

@Caner Uncu abi bakabilme şansın var mı senin önerilerin güzel oluyor.

Son düzenleme:
Ama bir de anakartın markası olsun ekran kartının markası olsun biraz garip geldi açıkçası.
Colorful'un oldukça iyi anakartları var piyasada. Desteği ve BIOS'u da rezil rüsva değil ancak bütçe kısıtlıyken AM4'e düşme sebebi olacak kadar da kötü değil.

AM4 ilk başta attığım sistemi alsam o beni 4-5 yıl götürür mü sizce.
Söylediğiniz özelleştirmeler mantıksız bu arada hocam. O sistem alınacaksa bile o şekilde özelleştirmeyin.

Götürür götürmesine de güncelleme yapamazsınız ileride, AM5 alırsanız önü açık.

Colorful'un oldukça iyi anakartları var piyasada. Desteği ve BIOS'u da rezil rüsva değil ancak bütçe kısıtlıyken AM4'e düşme sebebi olacak kadar da kötü değil.

Anladım fakat o kadar pahalıya patlasında istemiyorum maalesef.

Söylediğiniz özelleştirmeler mantıksız bu arada hocam. O sistem alınacaksa bile o şekilde özelleştirmeyin.

Hocam 26-27k civarlarına 1TB SSD'li DDR4 bir sistem önerebilir misiniz acaba DDR5'e param çıkışmayacak gibi.