Bütçe
25000-28000
Aslında ille de küçük olmasına gerek yok sadece küçük olsa daha iyi olur. Şu an Xiaomi 13T düşünüyorum. Sizce kaç sene götürür? Önceden Redmi serisi bir cihaz kullandığım için Xiaomi konusunda biraz şüpheliyim. Kamerası tatmin eder mi? Bir de bu Rom’lar arasında ne fark var? Global Rom, Europe Rom, China Rom, Turkey Rom gibi Rom’lar duydum. Hangisi en iyisi? Xiaomi’nin resmi sitesinden alırsam hangisi kurulu gelir?
Kullanıcı hatası olmadığı müddetçe en az 4 yıl götürür. Redmi, Xiaomi kalitesinin yanına yaklaşamaz. Leica'lı arka kamera paketi tatmin eder, ancak aynı şeyi ön kamera için söyleyemem. Romlar hakkında bilgim yok, maalesef. DH Ana Konusu'ndan kullanıcılarına bizzat sorabilirsiniz.

Eski telefonunuzun modeli nedir? Zira benim kasasına kadar parçalanmış 7 Plus için 5800 TL teklif vermişti.
https://www.hepsiburada.com/samsung...garantili-p-HBCV00005MLL39?magaza=Hepsiburada Bu bağlantıdan alınınca indirim geçerli. Önceki attığım bağlantıda indirim vermiyor.

Şu an kullandığım telefon A13. Ekranı falan kırık sallanıyor. O iPhone olduğu için iyi bir teklif yapmışlardır. Bu telefonu 1000Tl üstüne okutamam

Kullanıcı hatası olmadığı müddetçe en az 4 yıl götürür. Redmi, Xiaomi kalitesinin yanına yaklaşamaz. Leica'lı arka kamera paketi tatmin eder, ancak aynı şeyi ön kamera için söyleyemem. Romlar hakkında bilgim yok, maalesef. DH Ana Konusu'ndan kullanıcılarına bizzat sorabilirsiniz.

Çok video çeken biri olmadığım için video kayıt performansı önemli değil. Fotoğraf kalitesi daha önemli. Xiaomi bu telefonu unutup güncelleme getirmezse ya da güncellemeyle telefonu öldürmezse sıkıntı yok gibi duruyor.

Çok video çeken biri olmadığım için video kayıt performansı önemli değil. Fotoğraf kalitesi daha önemli. Xiaomi bu telefonu unutup güncelleme getirmezse ya da güncellemeyle telefonu öldürmezse sıkıntı yok gibi duruyor.
13T'nin 4 yıl Android, 5 yıl güvenlik güncelleme garantisi var. Android 13 ile çıktığını düşünürsek; 17'ye kadar (17 dahil) güncel kalır.