Bütçe
25.000 TL

Antibiyotik

Uzman
Bana 2 kol lazım ve televizyonum büyük ihtimalle 1080p destekliyor.
Oyunu Game Pass veya PS Plus'dan alacağım.

Xbox Series X çok pahalı PS5 Pro fiyatında neredeyse onu ondan dolayı eledim.

Bana 2 kol lazım ve televizyonum büyük ihtimalle 1080p destekliyor.
Oyunu Game Pass veya PS Plus'dan alacağım.

Her konuda olduğu gibi diyeceğimi söyleyeceğim. Özel oyunları oynamış biriyseniz, Xbox Series S'i daha mantıklı buluyorum halen. Ama PS5 daha iyi tabii ki genel performans olarak. Series S değil X ile karşılaştırmanız lazım ikisini.

Her konuda olduğu gibi diyeceğimi söyleyeceğim. Özel oyunları oynamış biriyseniz, Xbox Series S'i daha mantıklı buluyorum halen. Ama PS5 daha iyi tabii ki genel performans olarak. Series S değil X ile karşılaştırmanız lazım ikisini.
Hocam ilk defa konsol alıcam hiçbir oyunu oynamadım.

Hocam fiyata bakarsak Series X PS5 Pro'yla aynı fiyatta neden böyle.

Hocam mağaza olarak nereden alabilirim normalde beymende falan çift kol 27 bin TL MediaMarkt'ta FIFA 26 var diye 42 bin TL.
FIFA var diye değil o fark. Akakçe'de falan Amazon dahi olsa en düşük fiyata bulacağın ürünler hep yurt dışı ve genellikle kutusu açık ürünler. Garantisi kendi dandirik satıcısı. Mediamarkt'tan alacağın ise Mediamarkt'ın kendi ithalatı ve kendi garantisi. O yüzden böyle bir fark var. Tercihini ona göre yap.
Geçen Aralık ayında PS5 Pro aldım ve tecrübem böyle oldu benim. Ha ben kendim en ucuzunu aldım tabi yine. Kadıköy'de bir yerdi gittim inceledim aldım.

FIFA var diye değil o fark. Akakçe'de falan Amazon dahi olsa en düşük fiyata bulacağın ürünler hep yurt dışı ve genellikle kutusu açık ürünler. Garantisi kendi dandik satıcısı. MediaMarkt'tan alacağın ise MediaMarkt'ın kendi ithalatı ve kendi garantisi. O yüzden böyle bir fark var. Tercihini ona göre yap.
Geçen aralık ayında PS5 Pro aldım ve tecrübem böyle oldu benim. Ha ben kendim en ucuzunu aldım tabii yine. Kadıköy'de bir yerdi gittim inceledim aldım.

Hocam peki dükkandan alırsam böyle MediaMarkt vatan değil de normal satıcı dükkanı sizdemi öyle bir yerden aldınız.

Hocam peki dükkandan alırsam böyle MediaMarkt vatan değil de normal satıcı dükkanı sizdemi öyle bir yerden aldınız.
Evet işte Kadıköy'de bi satıcıydı kutusu da açıktı, sıfır mı diye kontrol ettim aldım. 2 katı fiyat farkı var yani elimdeki bozulsa bile aradaki fiyat farkına gider yenisini alırım neredeyse.

Xbox S vs PS 5 ayrımında özellikle sadece Xbox'ta olan bir oyun oynamayacaksan hiç düşünme PS 5 al. Pro versiyona zorlamana da gerek yok henüz PS 5 Pro özel bir oyun çıkmadı bile. PS 6 desen ertelendi gitti zaten. Gönül isterdi ki masaüstü topla diyeyim ama RAM fiyatlarından dolayı şu an en mantıklı oyun cihazı PS 5 tartışmasız.