Eanas

Başarılı
Merhaba,

Normalde faturaya ek cihaz alma konusuna karşıyım fakat hediye çarkından %15'lik bir indirim kazandım. Tecno Camon 40 Premier modeli de 3 ay taksitle birlikte toplam 25.000 TL civarına geliyor. Şu an internette sıfırının 28.000 TL civarında olduğunu düşünürsek bu fiyata mantıklı bir cihaz mıdır?

Bataryası kötü, ileride yazılımla düzeltebilirler belki. Onun haricinde Hala plastik kasa kullanmaları dışında bir sorunu yoktur. Sözde 5 sene güncelleme desteği var. Bütçe artarsa S24 FE alabilirsiniz veya Xiaomi 14T.

Merhaba,

Normalde faturaya ek cihaz alma konusuna karşıyım fakat hediye çarkından %15'lik bir indirim kazandım. Tecno Camon 40 Premier modeli de 3 ay taksitle birlikte toplam 25.000 TL civarına geliyor. Şu an internette sıfırının 28.000 TL civarında olduğunu düşünürsek bu fiyata mantıklı bir cihaz mıdır?

Tecno önermiyorum. 28-25k ya S24 FE Mi 14T alınabilinir.

Honor 200 sorunlu bir seri. Yazılımını hala düzeltemediler. X7 Pro ise belirli üretim serilerinde şebeke ve ekran sorunları mevcut.
A56 alınabilir fakat bütçesi dahilinde daha iyi cihazlar bulabilir.
H200'ü bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için, X7 Pro'nun o sorunu için İthalatçı Garantili olmasın diye bakmıştım.

Merhaba,

S24FE almak daha mantıklı.

Bu cihazı kullanıcılarına sormanız daha doğru olur. Burada Tecno'yu öneren olmaz. İlk bakışta ekran parlaklığı haricinde oyun ve günlük kullanım için mantıklı bir cihaz gibi geldi. Ana kamerasında Sony sensörü olması ve yardımcı kameralarında telefoto ile optik zoom özellikleri bulunması iyi. 3 ay taksitle sunulması da cazip bir seçenek haline getirebilir. İnceleme videolarına bakmanızı ve bir elektronik mağazadan cihazı denemenizi öneririm.

İç bileşen kalitesi beş para etmez bir marka... Tecno ve Infinix model fark etmeksizin uzak durulması gereken markalar.