Hocam geçen mesajda dediğim bütçelerde bana en iyi performansı verecek bir sistem dizer misiniz? Bu arada ilginiz için ayrı teşekkür ederim.
Öncelikle kalbim ağrıdı bu sistemi dizerken... Kendimi ormanın içinde oksijen sizlik çeken bir birey gibi hissettim... Ama sizin için sistemi topladım. Şimdi şunları belirtmeliyim
1 - ekran kartı kutusuz geliyor ama garantisi var ve asusun (kaliteli)
2 - Biostan Ramleri tam perf. Kullanmak için EXPO modunu açmalısınız.
3 - Bu kasa tamamen Fp üzerine ve bilindik markalar üzerine kuruldu. Yani random markalar yok. Fiyat belki dahada düşebilir Ama kalitede eş oranda düşer.
4 - bu sistemde ışık çok yok. Zaten beklemeyin de. Ben bu sisteme ışık koyarsam minimum fiyatı 2 3 bin artar.
5 - monitörü ben kendim aldım kullanıyorum çok güzel öneririm ki benzerini bu fiyat aralığında bulamazsınız.
6 - ekran kartı ve işlemci hariç tüm parçalar gelecek vaadeden yani geliştirme nize gerek olmayacak parçalar içiniz rahat olsun özellikle ssd çok güzel.
Geri kalan işlemler kurulum vs. Bilgisayarı performansına tam olarak erişmesi için gereken şeylerdir. Bunun için kesinlikle bana ulaşabilirsiniz ben size yardım ederim.
Hala toplama pc isterseniz yardım edebilirim çünkü fiyatlar inanılmaz derecede düşer ve emin olun pişman olmazsınız genede biliyorum kabul etmiycek siniz sadece söylemek istedim çünkü bu kasayı 5 - 8 bin TL daha ucuza toplaya bilirsiniz
Alınız link buradadır efendim 41 bin TL
Hocam geçen mesajda dediğim bütçelerde bana en iyi performansı verecek bir sistem dizer misiniz? Bu arada ilginiz için ayrı teşekkür ederim.
Dayanamayıp baktım ve%7 - 10 daha iyi performans gösterecek bir sistem topladım 1000 tl daha ucuza içimde kalmasın söyleyeyim