Aynı satıcı 1 ay boyunca fatura kesmediği için amazona iade oluşturttum. Tornavidanın uçları yalama oluyor hemen.
Detaylar
Kim cevapladı?Onlar da bundan çok sağlam değil aslında. Krom vanadyum adı altında basit bir alaşım veya alüminyum tornavida veriyorlar.Hocam isterseniz siz de iptal edin AliExpress vari yerlerden +100'lü olanalra bakın. Bunun uç değiştirirken çıkardığın kısım bile çok dandik 4 5 seferden sonra yalama oluyor. Uçlar desen ona keza.
Son düzenleme:
Koneko Toujou
Üstün
Onlar da bundan çok sağlam değil aslında. Krom vanadyum adı altında basit bir alaşım veya alüminyum tornavida veriyorlar.
İkisini de kullandım uzun süre. Çok net söyleyebilirim ki alimünyum dediklerin çok daha kaliteli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki o halde. Çin'den iki adet tornavida seti sipariş vermiştim ben de, 2 yıldır kullanıyorum. Bilgisayardır, kasa işleridir, küçük ev aletleri sökmek için falan ideal. Yine de çoklu setteki gibi torkla döndürmek için yuvası olan kısma aldanıp baskı uygulamamak lazım, uç yiyor. Muhtemelen siz 130 TL civarına satıldığı zaman aldınız, yeşilde konu falan açıyorlardı. O zamanlar o paralara tabi ki alınırdı. Şuan 300-400'den aşağı gelmez.İkisini de kullandım uzun süre. Çok net söyleyebilirim ki alimünyum dediklerin çok daha kaliteli.
Koneko Toujou
Üstün
Peki o halde. Çin'den iki adet tornavida seti sipariş vermiştim ben de, 2 yıldır kullanıyorum. Bilgisayardır, kasa işleridir, küçük ev aletleri sökmek için falan ideal. Yine de çoklu setteki gibi torkla döndürmek için yuvası olan kısma aldanıp baskı uygulamamak lazım, uç yiyor. Muhtemelen siz 130 TL civarına satıldığı zaman aldınız, yeşilde konu falan açıyorlardı. O zamanlar o paralara tabii ki alınırdı. Şu an 300-400'den aşağı gelmez.
Hayır Amazon'dan 100 TL'ye 118 parça olanlardan aldım. Gayet de kaliteli.
Linki göndersene, bi' bakayım ben de. Alayım güzel diyorsan.Hayır Amazon'dan 100 TL'ye 118 parça olanlardan aldım. Gayet de kaliteli.
Koneko Toujou
Üstün
Linki göndersene, bi' bakayım ben de. Alayım güzel diyorsan.
Hangi hesaptan aldığımı bulabilirsem atarım.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri