Hocam isterseniz siz de iptal edin AliExpress vari yerlerden +100'lü olanalra bakın. Bunun uç değiştirirken çıkardığın kısım bile çok dandik 4 5 seferden sonra yalama oluyor. Uçlar desen ona keza.
Onlar da bundan çok sağlam değil aslında. Krom vanadyum adı altında basit bir alaşım veya alüminyum tornavida veriyorlar.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de kullandım uzun süre. Çok net söyleyebilirim ki alimünyum dediklerin çok daha kaliteli.
Peki o halde. Çin'den iki adet tornavida seti sipariş vermiştim ben de, 2 yıldır kullanıyorum. Bilgisayardır, kasa işleridir, küçük ev aletleri sökmek için falan ideal. Yine de çoklu setteki gibi torkla döndürmek için yuvası olan kısma aldanıp baskı uygulamamak lazım, uç yiyor. Muhtemelen siz 130 TL civarına satıldığı zaman aldınız, yeşilde konu falan açıyorlardı. O zamanlar o paralara tabi ki alınırdı. Şuan 300-400'den aşağı gelmez.

Peki o halde. Çin'den iki adet tornavida seti sipariş vermiştim ben de, 2 yıldır kullanıyorum. Bilgisayardır, kasa işleridir, küçük ev aletleri sökmek için falan ideal. Yine de çoklu setteki gibi torkla döndürmek için yuvası olan kısma aldanıp baskı uygulamamak lazım, uç yiyor. Muhtemelen siz 130 TL civarına satıldığı zaman aldınız, yeşilde konu falan açıyorlardı. O zamanlar o paralara tabii ki alınırdı. Şu an 300-400'den aşağı gelmez.

Hayır Amazon'dan 100 TL'ye 118 parça olanlardan aldım. Gayet de kaliteli.