Yükseklik fazla sıvı soğutucuma değiyor.![]()
XPG Spectrix D50 32GB (16X2) RGB DDR4 3200Mhz CL16 1.35V AX4U320016G16A-DT50 Dual Kit Ram « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
Taksit imkanı yoktu.Bütçe çok az artarsa.
![]()
Kingston Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHZ Siyah CL18 PC RAM -KF436C18BBK2/32TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHZ Siyah CL18 PC RAM -KF436C18BBK2/32TR Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Birde alacak arkadaşlara şöyle bir uyarı yapayım. Konuda attığım N11 linkindeki yetkili satıcılar hariç çoğu sahte RAM satıyor. Mesela internete "X firması sahte RAM" yazınca çıkıyor zaten. Kingston RAM'de çok sahtecilik olduğu için satıcıyı araştırmak istedim ve konular aşağıdaki gibi birkaç satıcıyı ekledim.Bu yüzden Trendyol'dan 3200 MHz olanı "İntros" adlı satıcıdan 2498 TL'ye 3 taksit ile aldım. Bu satıcı yetkili Kingston satıcısıymış.
N11 alfabilgisayar'dan sahte RAM
N11, PttAVM gibi sitelerde satış yapan alfabilgisayar sahte, kullanılmış ürün gönderiyor. 1 hafta önce kendilerinden linkini bıraktığım RAM'i aldım. Taktım çalıştırdım Memtest yaptım AIDA64 ile test ettim sıkıntısız çalıştı, herhangi bir problemler karşılaşmadım. Ancak Kingston markası üzerinden...
Elmacık Bilgisayar RAM'ler Bozuk Ve Sahte
Elmacık Bilgisayar için yazılan 'Elmacık Bilgisayar RAM'ler Bozuk Ve Sahte' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Elmacık Bilgisayar hakkında şikayet y...
Elmacık Bilgisayar Elmacık Sahte RAM
Elmacık Bilgisayar için yazılan 'Elmacık Bilgisayar Elmacık Sahte RAM' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Elmacık Bilgisayar hakkında şikayet yazmak...