Bütçe
28.000 TL
İkinci el pek içime sinmiyor hocam yanlış anşamayın.

Yanlış anlayacak bir durum yok. Son gelen zamlardan sonra bütçenizde doğru düzgün laptop bulmak zor. Çok aciliyeti yoksa bütçe arttırmaya bakın. Elle tutulur düzgün gaming cihazlar 40k+ üstünde.

Şanslısınız ki sorunsuz bir tane buldum. 75W 3050 4 GB GPU'ya sahip. Bütçenizde başka da seçenek yok.

Soğutma olarak mükemmel değil, ancak işlemcisinin Intel işlemcilere göre verimliliği farkı kapatacaktır.

Yanlış anlayacak bir durum yok. Son gelen zamlardan sonra bütçenizde doğru düzgün laptop bulmak zor. Çok aciliyeti yoksa bütçe arttırmaya bakın. Elle tutulur düzgün gaming cihazlar 40k+ üstünde.

Şanslısınız ki sorunsuz bir tane buldum. 75W 3050 4 GB GPU'ya sahip. Bütçenizde başka da seçenek yok.

Soğutma olarak mükemmel değil, ancak işlemcisinin Intel işlemcilere göre verimliliği farkı kapatacaktır.
Bu güzelmiş 75w değil mi ekran kartı bunun?

Bir de bunun 7535 li olan versiyonu var buraya mesaj atmadan önce onu almayı düşünüyordum hepsiburada mağazasındaki bir satıcıdan inanır mısınız bilmiyorum ama 4 günde tam 4 bin lira zam geldi ne zaman niyetlensem fiyat arttırdılar şuan 30 bin tl.

Hocam bide hangi kargo ile anlaşmalı asus store?

Son düzenleme:

Alınmaz. Menteşe sorunları, ışık sızması, ısınma problemi ve düşük watt GPU'ya sahip bir seri.

Bir de bunun 7535'li olan versiyonu var buraya mesaj atmadan önce onu almayı düşünüyordum Hepsiburada mağazasındaki bir satıcıdan inanır mısınız bilmiyorum ama 4 günde tam 4 bin lira zam geldi ne zaman niyetlensem fiyat arttırdılar şu an 30 bin TL.

Her şeye zam geldi hocam ne yazık ki.

Hocam bir de hangi kargo ile anlaşmalı ASUS Store?

Bilgim yok, arayıp sorabilirsiniz. En kötü satın alma aşamasında görebilirsiniz.