alestaaTo

Uzman
Arkadaşlar selam. 280W'lık gaming laptop adaptörünü Kıbrıs'ta kaldığım özel bir yurtta prize taktığımda şalter attı ve elektrik gitti, bu sırada henüz laptopa bağlı değildi kablo. Sorun şu ki, bundan öncesinde 230W'lık gaming laptop adaptörüm vardı ve yine aynı yerde aynı prizde sorunsuz kullanmıştım. Ek olarak Türkiye'de evimdeyken sorunsuz çalışmıştı, maalesef bu sorundan dolayı laptopumu henüz güce bile takamadım adaptör. Sizce bu duruma ne yapılabilir üçlü priz ya da başka bir şey?

IMG_C842F93A-93ED-4988-A616-C0ED7D0370C0.webp

IMG_C19342F0-5A22-4866-80F2-F45DD3D9180B.webp

IMG_A0145565-19A6-42D1-AFD0-981F6ADD7C45.webp

IMG_63461CE6-8F77-4C49-A422-5B547FA0C99F.webp

Sorun şu ki, bundan öncesinde 230W'lık gaming laptop adaptörüm vardı ve yine aynı yerde aynı prizde sorunsuz kullanmıştım.
Sorun burada, yani 230W'lık cihazda sorun yok iken 280W da yapıyor ise bunu şarj cihazının arızalı olma ihtimali göz önüne geliyor. Atan sigortanın değeri kaç A bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca başka prizlerde de deneme imkanın var ise iyi olur çünkü o prize bağlı olan hatta yük var ise sende şarj cihazını takınca amper değerini aşıyor olabilir.

Hocam bugün geldim yurda maalesef teknik konuları bilemiyorum fakat aynı prizde 230W'lık adaptörle gaming laptop takıyordum da bu 280W Türkiye'de evimde sorun yapmadı başka satın aldığım mağazada sorunsuz çalışıyordu. Gelelim sorunuza şu anda pazsrtesiyi bekleyip yetkililere söyleyeceğim maslesef risk alıp başka prizleri takmayı deneyemem malum hafta sonu.

Hocam bugün geldim yurda maalesef teknik konuları bilemiyorum fakat aynı prizde 230W'lık adaptörle gaming laptop takıyordum da bu 280W Türkiye'de evimde sorun yapmadı başka satın aldığım mağazada sorunsuz çalışıyordu. Gelelim sorunuza şu anda pazsrtesiyi bekleyip yetkililere söyleyeceğim maslesef risk alıp başka prizleri takmayı deneyemem malum hafta sonu.

Garantisi varsa durumu izah edip teknik ekibin bakması daha iyi olur kesinlikle.

Garantisi varsa durumu izah edip teknik ekibin bakması daha iyi olur kesinlikle.

Yurdun görevlilerine söyleyeceğim ayrıyeten cihazı Türkiye'den aldım garantili de daha geçen yaz bir THH süreci bitirdim tekrar servis vs uğraşmak istemem ki sorun adaptörde değildir umarım çünkü dediğim gibi Türkiye'de evimde sorunsuz çalıştı.