shiedae3

Başarılı
Bu monitörü uzun süre kullanmayı planlayarak almayı düşünüyorum. Sizce hem rekabetçi oyun açısından hem film ve hikayeli oyun açısından mantıklı bir seçim mi? 240Hz yeterli bir tazeleme hızı mı?

Uzun zamandır rekabetçi oynamıyorum o yüzden 420Hz oynayan birisi büyük üstünlük sahibi mi bigim yok.

Aydınlatırsanız sevinirim.

Bu monitörü uzun süre kullanmayı planlayarak almayı düşünüyorum. Sizce hem rekabetçi oyun açısından hem film ve hikayeli oyun açısından mantıklı bir seçim mi? 240Hz yeterli bir tazeleme hızı mı?

Uzun zamandır rekabetçi oynamıyorum o yüzden 420Hz oynayan birisi büyük üstünlük sahibi mi bigim yok.

Aydınlatırsanız sevinirim.
Güzel bir seçim olmuş. 260 HZ üstü gereksizdir eğer e-sporcu olmayacaksınız :D. Eğlenmene bakacaksan veyahut rank kasacaksanız herhangi bir oyunda 240 yeter de artar açıkçası. Şimdiden hayırlı olsun.

Güzel bir seçim olmuş. 260 Hz üstü gereksizdir eğer e-sporcu olmayacaksınız :D. Eğlenmene bakacaksan veyahut rank kasacaksanız herhangi bir oyunda 240 yeter de artar açıkçası. Şimdiden hayırlı olsun.

Bende bunu alırsam 2K 500Hz'e bütçem çıkana kadar değiştirmem gibi teşekkür ederim.

Thunderrobot markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Aynı özellikleri 8500TL'ye sunuyor.

@Toby Fox, biraz bekleyeceğim; yeni geldi ülkeye, birisine sponsorla gönderim yapıp inceletirler elbet.
Tahminimce PC Hocası kanalına gönderim yaparlar.

Son düzenleyen: Moderatör: