Sigorta mevzusunu açar mısınız? Redditte baktığımda ortalamadan daha iyi bir model olduğunu görüyorum. Msi gaming x ve ventus çok kötü olarak derecelendirilmiş. İnceleme sitelerine ve kanallarına baktığımda da bir sorun göremedim. Diğer kartlarda sigorta olupta bunda olmaması ilginç olur. Daha detaylı açıklar mısınız?Eki Görüntüle 95301
TPU sitesine girip ürünün PCB'sini inceleyebilirsiniz hocam.
Sizi tanımasam fan boy diyeceğim :/ Ghost of Tsushima belli yerlerde daha iyi görünüyordu + daha fazla FPS veriyordu. Oyun hala mevcut olsa karşılaştırma için atardım. Ama bunu söylememim sebebi iyi bir yol kat etmesi ve buna devam edeceği kesin. Ama 2K için GDDR6X 12GB uzun bir süre derseniz orada kesin yanıldığınızı söyleyebilirim.4070 gibi bir karta çoğu üretici sigorta koyacak ama Galax koymacak. Bana inandırıcı gelmedi açıkçası. Zaten güç kaynaklarında kısa devre koruması bulunuyor. 4070 Super ve RX 7800 XT arasında 4070 Super öneririm. Hatta 4070 Super almayı 7900GRE'den daha mantıklı buluyorum. Ekstra %5 güç için AMD almaya gerek yok. Kendimde 3 yıl AMD kullandım, yani kötü değil de bir NVIDIA değil tabii ki de. Ayrıca arkadaş Ghost of Tsushima da denemiş FSR 3.1'i gayet iyi demiş ama bende aynı oyunda denedim DLSS kadar iyi değil. Hâlâ gözle görülür farklar var. Ben yine olsa NVIDIA alırım şu an. Spesifik 1 oyunda FSR iyi çalışıyor diye AMD almaya gerek yok. Ki denedim yani yine DLSS gibi değildi. OC yapacaksanız 7900GRE alınabilir çünkü %10 performans artışı kazanabiliyorsunuz.
Tak çalıştır için 4070 Super daha iyi kart benim gözümde. 12 GB VRAM olayına gelirsek 4070 Super kullanma deneyimim oldu. Cyberpunk, Ghost of Tsushima, RDR2 ve The Last of Us Part 1 gibi oyunlarda kullandım. 10-11GB VRAM tüketebiliyor ama en ufak sorun yaşamadım. En az 3 yıl sorun olacağını düşünmüyorum. Ha 16 GB VRAM olsa 3-5 FPS fazla alınabiliyor bazı spesifik oyunlarda. Drop vs söz konusu değil. Doku bozulması falanda dikkatimi çekmedi. 2K için 12 GB uzun bir süre yeterli olacak.