Bütçe
25.000 ₺'ye kadar
Bunu al o zaman. Soğutması gayet başarılı bir model. 6 ay vade farksız taksitte mevcut.

Bunu görmemiştim hocam. Reddit'te bir tier list vardı. Üst sıralarda gözüküyor attığınız model. Bugün de şu modeli takip ediyordum. Gigabyte'ın aylık ödemesi 4600 ₺, Galax ise 4300 ₺ 6 ay taksit ile.

Galax Geforce RTX 4070 Super EX Gamer Pink

Bunu görmemiştim hocam. Reddit'te bir tier list vardı. Üst sıralarda gözüküyor attığınız model. Bugün de şu modeli takip ediyordum. Gigabyte'ın aylık ödemesi 4600 ₺, Galax ise 4300 ₺ 6 ay taksit ile.

Galax Geforce RTX 4070 Super EX Gamer Pink
Hocam size Razer Quartz set kurdururum bunu alırsanız. Attığım kartın soğutması daha başarılı. Gigabyte'ın adam gibi soğutma serilerinden biri zaten.

Hocam size Razer Quartz set kurdururum bunu alırsanız. Attığım kartın soğutması daha başarılı. Gigabyte'ın adam gibi soğutma serilerinden biri zaten.

Aldım gitti hocam :). Gönderen Amazon, Satıcı DFS Bilgisayar.

1.webp

Aldım gitti hocam :). Gönderen Amazon, Satıcı DFS Bilgisayar.

Eki Görüntüle 96208
Hayırlı olsun hocam. Valla 2K farkla 7900XT HH varken 4070 Super'e bu kadar bayılmak zorunda olmanız üzüyor baya. Keşke taksit olsa Sinerji'de.

@Smmmhunter @2254 Hocamlar Palit'in bu modeli ortalama bir model değil miydi? Vade farksız 6 taksit var. Aradaki farka değmez diye düşünüyorum Gaming OC için.

Hayırlı olsun hocam. Vallahi 2K farkla 7900XT hh varken 4070 Super'e bu kadar bayılmak zorunda olmanız üzüyor bayağı. Keşke taksit olsa Sinerji'de.

Çok teşekkür ederim hocam siz de hakkınızı helal edin uğraştırdım sizi de 🙏. Kesinlikle haklısınız bu taksit avantajını daha iyi kartlarda kullanamamak pek hoşuma gitmedi ama el mahkum işte. Yalnızca kart olsaydı dediğiniz gibi nakit alır geçerdim ama diğer parçalar da işin içine girince taksit benim için kaçınılmaz oldu. Bu kart da 4-5 yıl üzmeyecektir beni. Zaten hardcore bir oyuncu değilim, akşamları 2-3 saat vakit buldukça bir şeyler oynayıp çıkıyorum. @Smmmhunter'ın bahsettiği gibi soğutması çok başarılı duruyor, incelemelere baktım, reddit'te de çoğunlukla olumlu yorumlar var. @Recep Baltaş hocamız da 5 ay önceki Tebilon hazır sistem videosunda kart hakkında olumlu yorumlarda bulunmuş.

Hayırlı olsun hocam. Vallahi 2K farkla 7900XT hh varken 4070 Super'e bu kadar bayılmak zorunda olmanız üzüyor bayağı. Keşke taksit olsa Sinerji'de.

@Smmmhunter @2254 hocamlar Palit'in bu modeli ortalama bir model değil miydi? Vade farksız 6 taksit var. Aradaki farka değmez diye düşünüyorum gaming OC için.

Gigabyte fiyatı biraz tuzlu ama Amazon'dan alınması ve kartın iyi bir model olmasından kaynaklı alınabilir. Aradaki farka değecek kadar bence de bir şey sunmuyor ama kasanın hava akışı kötüyse Palit modeli ısınır. Uzun vade kullanımını da katarsak kazık demiyorum ama biraz pahalı. 7900XT hellhound tabii ki de daha iyi bir kart. Denk ürün değiller.
RTX 4070 tier list.

Desktop Screenshot 2024.11.05 - 21.04.15.30.webp

Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.51.04.20.webp

Memnun kalmazsa amazon güvencesi var diyebilirim en azından.

Dark Maxima V30 hocam. 3 fan + 1 egzoz dahili, üst tarafa ID-Cooling'in 120 mm fanını taktım.

Memnun kalmazsa Amazon güvencesi var diyebilirim en azından.

Katılıyorum. Amazon'un müşteri yanlı tutumu çok iyi.

Screenshot_3.webp

Büyük ihtimalle karttan memnun kalacağım gibi gözüküyorhocam. 3 fanlı model olmasını istiyordum zaten. Zamanında EVGA 2060 Super kullandım, fanları çok kuvvetliydi ama bir o kadar da kafa ütülüyordu ve devasa farklar olmasa da 3 fanlılar kadar sağlam soğutmuyordu. TUF 3060'a geçince sessizlikle tanıştım :)

Son düzenleme: