Halihazirda 2x8GB RAM'lerim var bunlari satip 32 GB RAM almak istiyorum. Onereceginiz F/P RAM var mi? Ben bunu buldum daha uyguna ayni performans verebilecek oneriniz var mi? https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...s-v-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-dual-kit-ram.html
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Attığınız iyidir onu alabilirsiniz. 64 GB belleğe ihtiyaç duyduğunuzda da AM5 geçersiniz.
B550 ve DDR5?DDR5 bellek alacaksın DDR4 bellek olmaz o anakarta.
ARGB istiyorsan.
www.n11.com
Xpg Specttrix AX4U360016G18I-DT41 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600 MHz CL18 RGB Dual Kit Ram Fiyatları ve Özellikleri
Xpg Specttrix AX4U360016G18I-DT41 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600 MHz CL18 RGB Dual Kit Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Herolog
Üstün
JAZER masaüstü bellek DDR4 16GB 8GB 3200MHz yeni Dimm Rams pcpc4 masaüstü oyun bellek desteği anakart DDR4 bellek - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Ben kullanalı 1 yıl doldu, 2. yılında şu ana kadar sorunsuz çalışıyorlar. Anakartım Gigabyte B660M-DS3H.
Attığınızın 2 tane 16 gb yerine bundan 3 tane 16 gb alabilirsiniz.
Belli bütçe yok derken üst sınır açıksa; Corsair Domanitor Platinum 18 CL, 4000 Mhz olarak düşünülebilir (anakartın çıkabildiği frekans düşünülünce) de AM4 soket diye o kadar yatırım yapmak istemiyorum derseniz, arkadaşların belirttiği gibi Vengeance 32 GB ya da belirttiğiniz bellek de alınabilir.Ryzen 7 5800x3d- ASUS ROG STRIX B550-F- ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB -Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx 3000mhz Sadece RAM degisecek belli bir butce yok.
Bunun testini yapıp Sosyal'de paylaşsanız iyi olur. Mesela ben bunların çalışacağına bile ihtimal vermezdim.Yeni kullanıcı indirimi aktif olan 2 farklı hesaptan ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Tanesi vergiler dahil 1060 TL 'ye geliyor.![]()
JAZER masaüstü bellek DDR4 16GB 8GB 3200MHz yeni Dimm Rams pcpc4 masaüstü oyun bellek desteği anakart DDR4 bellek - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ben kullanalı 1 yıl doldu, 2. yılında şu ana kadar sorunsuz çalışıyorlar. Anakartım Gigabyte B660M-DS3H.
Attığınızın 2 tane 16 gb yerine bundan 3 tane 16 gb alabilirsiniz.
Herolog
Üstün
Neden çalışmasınki ?
Ya ben inceleme test yaparım yapmasına kullandığım şeylere ama ne yaparsam yapayım hep bir eksiklik hissediyorum yani çok detaylı eksiksiz yapmaya çalışıyorum o zamanda gereksiz kendimi yoruyorum. Ama sorunsuz 1 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum.
Aliexpress 'ten ram , işlemci , ssd çok parça aldım.
Ya ben inceleme test yaparım yapmasına kullandığım şeylere ama ne yaparsam yapayım hep bir eksiklik hissediyorum yani çok detaylı eksiksiz yapmaya çalışıyorum o zamanda gereksiz kendimi yoruyorum. Ama sorunsuz 1 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum.
Aliexpress 'ten ram , işlemci , ssd çok parça aldım.