Ryzen 7 5800x3d- ASUS ROG STRIX B550-F- ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB -Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx 3000mhz Sadece RAM degisecek belli bir butce yok.

Yeni kullanıcı indirimi aktif olan 2 farklı hesaptan ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Tanesi vergiler dahil 1060 TL 'ye geliyor.
Ben kullanalı 1 yıl doldu, 2. yılında şu ana kadar sorunsuz çalışıyorlar. Anakartım Gigabyte B660M-DS3H.
Attığınızın 2 tane 16 gb yerine bundan 3 tane 16 gb alabilirsiniz.

Ryzen 7 5800x3d- ASUS ROG STRIX B550-F- ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB -Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx 3000mhz Sadece RAM degisecek belli bir butce yok.
Belli bütçe yok derken üst sınır açıksa; Corsair Domanitor Platinum 18 CL, 4000 Mhz olarak düşünülebilir (anakartın çıkabildiği frekans düşünülünce) de AM4 soket diye o kadar yatırım yapmak istemiyorum derseniz, arkadaşların belirttiği gibi Vengeance 32 GB ya da belirttiğiniz bellek de alınabilir.

Yeni kullanıcı indirimi aktif olan 2 farklı hesaptan ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Tanesi vergiler dahil 1060 TL 'ye geliyor.
Ben kullanalı 1 yıl doldu, 2. yılında şu ana kadar sorunsuz çalışıyorlar. Anakartım Gigabyte B660M-DS3H.
Attığınızın 2 tane 16 gb yerine bundan 3 tane 16 gb alabilirsiniz.
Bunun testini yapıp Sosyal'de paylaşsanız iyi olur. Mesela ben bunların çalışacağına bile ihtimal vermezdim.

Neden çalışmasınki ?
Ya ben inceleme test yaparım yapmasına kullandığım şeylere ama ne yaparsam yapayım hep bir eksiklik hissediyorum yani çok detaylı eksiksiz yapmaya çalışıyorum o zamanda gereksiz kendimi yoruyorum. Ama sorunsuz 1 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum.
Aliexpress 'ten ram , işlemci , ssd çok parça aldım.