3.000-3.500 TL gamepad önerisi

Bütçe
3.000-3.500 TL
Hocam cyclone 2 daha iyi bir stick teknolojisine sahip, polling rate gene 1000hz, uyumluluk birebir, yazılım olarak fazlasıyla gelişmiş, ergonomiler zaten aynı. Ek olarak tuşları gerçek mekanik. Son karar gene size kalıyor ama ben cyclone 2'yi kesinlikle öneriyorum

Hocam cyclone 2 alacağım sanırım. Malzeme kalitesi nasıl? Eli terletiyor mu? Avucunuzun geldiği kısım silikon mu? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?

Hocam cyclone 2 alacağım sanırım. Malzeme kalitesi nasıl? Eli terletiyor mu? Avucunuzun geldiği kısım silikon mu? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?

Avuç içi dahil her yeri plastik. Kalitesi oldukça güzel. Dualsense kadar kaliteli hissettirmiyor. Ancak elinize aldığınızda kalitesiz dedirtmiyor.

El terletme mevzusuna gelirsek, kişiden kişiye değişiyor. Bazı kullanıcılar terlettiğini söylüyor. Benim elimi hiç terletmedi açıkçası.

Bana kol ilk geldiğinde aşırı terletiyordu elimde terleme problemi olmamasına rağmen. Kolu ıslak mendille sildim ter falan kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…