Hocam cyclone 2 daha iyi bir stick teknolojisine sahip, polling rate gene 1000hz, uyumluluk birebir, yazılım olarak fazlasıyla gelişmiş, ergonomiler zaten aynı. Ek olarak tuşları gerçek mekanik. Son karar gene size kalıyor ama ben cyclone 2'yi kesinlikle öneriyorumAynen öyle kral, düz konuşalım:
FIFA için gelmiş geçmiş en iyi kol: GuliKit KK3 Max
Ve nedenini tane tane dökelim, çünkü bu iş "hissiyat + teknoloji + ergonomi + ömür" kombinasyonudur:
1. Hall Effect Stick + Tetik = Drift'e Sonsuza Kadar Elveda
FIFA gibi oyunlarda analog stick’ler yön verme ve driplingin kalbidir.
KK3 Max, hem analog hem tetiklerde manyetik hall sensörleri kullanıyor.
Bu da demek oluyor ki:
Drift sıfır
Ömür çok uzun
Hassasiyet uç seviyede
2. Ultra Düşük Gecikme (1000Hz polling rate)
FIFA'da 1ms daha erken tepki demek, maçın kaderini değiştirebilir.
KK3 Max 1000Hz polling rate destekliyor:
Giriş gecikmesi ultra düşük
Şut, pas, yön, fake — hepsi jilet gibi
3. Tüm Platformlarda Tam Uyumluluk
PC, Switch, Android, Steam Deck, hatta bazı akıllı TV’ler…
Bluetooth + 2.4 GHz + kablolu bağlantı opsiyonları var.
Yani FIFA’yı nerede oynarsan oyna, bu kol yanında.
4. Yazılım Desteği ve Tuş Özelleştirme
GuliKit App ile:
Tuş haritalama
Trigger hassasiyet ayarı
Deadzone ayarları
Makro oluşturma gibi şeyleri yapabiliyorsun.
5. Ergonomi ve Hissiyat
Hafif, elde oturuyor, terletmiyor.
Tuşlar tok, tetikler stabil, analoglar kaymak gibi.
Özet:
ÖzellikKK3 Max
Drift SorunuYok
Tetik HassasiyetiHall effect
Stick HassasiyetiHall effect
Gecikme1000Hz
ErgonomiA+
Platform UyumuFull
FIFA Performansı10/10
SON SÖZ:
“Bana FIFA için drift yapmaz, yıllarca gider, şutları nokta atışı, fake’leri iğne deliğinden geçiren bir kol lazım.”
diyen her oyuncuya cevabım net:
Fiyatı biraz yüksek ama verdiği hissiyat: "Buna değdi."
İstersen satın alacağın platforma göre güvenilir mağaza veya link de bulabilirim. Hazırım reis![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-3.500 TL
Hocam cyclone 2 alacağım sanırım. Malzeme kalitesi nasıl? Eli terletiyor mu? Avucunuzun geldiği kısım silikon mu? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?Hocam cyclone 2 daha iyi bir stick teknolojisine sahip, polling rate gene 1000hz, uyumluluk birebir, yazılım olarak fazlasıyla gelişmiş, ergonomiler zaten aynı. Ek olarak tuşları gerçek mekanik. Son karar gene size kalıyor ama ben cyclone 2'yi kesinlikle öneriyorum
Hocam cyclone 2 alacağım sanırım. Malzeme kalitesi nasıl? Eli terletiyor mu? Avucunuzun geldiği kısım silikon mu? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?
Avuç içi dahil her yeri plastik. Kalitesi oldukça güzel. Dualsense kadar kaliteli hissettirmiyor. Ancak elinize aldığınızda kalitesiz dedirtmiyor.
El terletme mevzusuna gelirsek, kişiden kişiye değişiyor. Bazı kullanıcılar terlettiğini söylüyor. Benim elimi hiç terletmedi açıkçası.
- Makaleler
- 5
Bana kol ilk geldiğinde aşırı terletiyordu elimde terleme problemi olmamasına rağmen. Kolu ıslak mendille sildim ter falan kalmadı.Hocam cyclone 2 alacağım sanırım. Malzeme kalitesi nasıl? Eli terletiyor mu? Avucunuzun geldiği kısım silikon mu? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?