Ethem Efe 78
Üstün
Esenlikler,
3.000-5.000 TL bandında yeni bir kasa bakıyorum. Güncel olarak GameBooster GB-F3105B (Mesh, RGB) kullanıyorum. Tüm bozuldu veya düzgün çalışmıyor.
Çift fanlı 4060 TI kullanıyorum. Mümkünse bu siteden bakarsanız mutlu olurum. Hava akışı iyi olan bir kasa istiyorum. Aklımda şu an bu iki model var, fikirlerinizi bekliyorum.
www.digikeycomputer.com
www.digikeycomputer.com
www.digikeycomputer.com
3.000-5.000 TL bandında yeni bir kasa bakıyorum. Güncel olarak GameBooster GB-F3105B (Mesh, RGB) kullanıyorum. Tüm bozuldu veya düzgün çalışmıyor.
Çift fanlı 4060 TI kullanıyorum. Mümkünse bu siteden bakarsanız mutlu olurum. Hava akışı iyi olan bir kasa istiyorum. Aklımda şu an bu iki model var, fikirlerinizi bekliyorum.
Kasa | Digikey Computer
{kategori_adi } ile diğer tüm Bilgisayar Ürünleri, Laptop Çeşitleri, Donanım ve Teknoloji Ürünleri en uygun fiyatlarla Digikey Computer'da!
Kasa Msi Mag Forge M100A Gamıng Kasa
Kasa Msi Mag Forge M100A Gamıng Kasa ile diğer tüm Bigisayar, Donanım ve Teknoloji Ürünleri en uygun fiyatlarla Digikey Computer'da!
Lian Li Vector V100RMIX Mini Siyah M-ATX Mini-Tower (G99.V100RMIX.00)
Lian Li Vector V100RMIX Mini Siyah M-ATX Mini-Tower (G99.V100RMIX.00) ile diğer tüm Bigisayar, Donanım ve Teknoloji Ürünleri en uygun fiyatlarla Digikey Computer'da!