Bütçe
3.000-5.000 TL

Ethem Efe 78

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Esenlikler,

3.000-5.000 TL bandında yeni bir kasa bakıyorum. Güncel olarak GameBooster GB-F3105B (Mesh, RGB) kullanıyorum. Tüm bozuldu veya düzgün çalışmıyor.

Çift fanlı 4060 TI kullanıyorum. Mümkünse bu siteden bakarsanız mutlu olurum. Hava akışı iyi olan bir kasa istiyorum. Aklımda şu an bu iki model var, fikirlerinizi bekliyorum.

@michaelscofield

Son düzenleme:
M100A kompakt formattadır ve hava akışı iyidir. Masada, yerde vs. çok yer kaplamasın dersen tavsiye ederim. Yalnız 3 fanlı ekran kartlarının tamamı buna sığmayabilir. Sadece 30 cm'ye kadar ekran kartı desteği var.

Türkiye'den alma şansım yok, söylediğim gibi en erken birkaç ay sonra geleceğim. Kıbrıs'a geri getirmek ekstra zor olacak.

Attığım Lian Li modelinin Türkiye fiyatı ile buradaki fiyatı arasında 400 TL fark var, MSI için 2.000 TL'yi aşan bir fiyat farkı var.

Bilemedim ya, kasalar konusunda çok bilgili birisi değilim.

Türkiye'den alma şansım yok, söylediğim gibi en erken birkaç ay sonra geleceğim. Kıbrıs'a geri getirmek ekstra zor olacak.
Sitedeki modeller o kadar kötü ki uzay montaj kullanırdım herhalde, gerçekten bu çöplere para verilmez. İdarelik ikinci el 500-600 liraya dinozor bir kasa alıp Türkiye'ye dönünce daha ucuza eli yüzü düzgün kasa alırsın, daha mantıklı olur.

Sitedeki modeller o kadar kötü ki uzay montaj kullanırdım herhalde, gerçekten bu çöplere para verilmez. İdarelik ikinci el 500-600 liraya dinozor bir kasa alıp Türkiye'ye dönünce daha ucuza eli yüzü düzgün kasa alırsın, daha mantıklı olur.
O kadar kötüler mi ya? Mevcut GameBooster kasamdan daha iyi olduklarını düşünmüştüm en azından. Lian Li genel olarak iyi bir marka değil mi? Modeli mi kötü?

Türkiye'den buraya büyük bir şey getirmek gerçekten işkence oluyor.