Bütçe
3.000 TL
Selam,

Yaklaşık 4-5 yıldır PS5 DualSense kullanıyorum fakat son 1 yıldır drift sorunu çok rahatsız ediyor. Bu yüzden gamepad arayışındayım. Xbox kolu hiç kullanmadım. 2012'den beri hep PS kolu kullandım fakat alışacağımı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim aklımda olan model GameSir Super Nova. Beyaz-pembe olan model şu an 2.650 TL. Bunu alıp yanına da 500 TL'ye Faceplate alıp şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum. Toplam 3.150 TL'ye geliyor.

1762868488579.webp

Selam,

Yaklaşık 4-5 yıldır PS5 DualSense kullanıyorum fakat son 1 yıldır drift sorunu çok rahatsız ediyor. Bu yüzden gamepad arayışındayım. Xbox kolu hiç kullanmadım. 2012'den beri hep PS kolu kullandım fakat alışacağımı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim aklımda olan model GameSir Super Nova. Beyaz-pembe olan model şu an 2.650 TL. Bunu alıp yanına da 500 TL'ye Faceplate alıp şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum. Toplam 3.150 TL'ye geliyor.

Eki Görüntüle 200749
- Bütçe Kontrolü: Toplam 3.150 TL bütçeniz var. GameSir Super Nova fiyatı 2.650 TL ve Faceplate 500 TL, toplamda 3.150 TL. Bu açıdan bütçeniz yeterli.

- Ürün İncelemesi:
- GameSir Super Nova: Genel olarak iyi bir alternatif. Özellikle şekli, konforu ve özelleştirme seçenekleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca PC ve mobil cihazlarla uyumlu.
- Drift Sorunu: DualSense ile yaşadığınız drift sorununa karşı, GameSir Super Nova'nın analog çubukları daha dayanıklı olabilir.

- Kullanıcı Deneyimi: Xbox kontrol cihazına alışmak bazı kullanıcılara biraz zaman alabiliyor, ama daha geniş bir ergonomik yapıya sahipler. Eğer konfor sizin için önemliyse, birkaç gün denemeniz faydalı olabilir.

- Alternatif Seçenekler: Eğer varsa, GameSir dışında diğer markaları (örneğin, Xbox ya da PowerA) da değerlendirebilirsiniz.

- Sonuç: Eğer tasarımı ve ergonomiyi beğeniyorsanız, GameSir Super Nova almak mantıklı görünüyor. Fakat alışma sürecini unutmayın; bir süre denemek isteyebilirsiniz.

Alım yapmadan önce kullanıcı yorumlarına göz atmanız da faydalı olabilir.