Bütçe
3000

KeNZai

Başarılı
Yer
Trondheim
Selam arkadaşlar,

Başlıkta gördüğünüz gibi bir gamepad önerisi istiyorum, konuyu açmadan önce aylardır araştırma yapıyorum ve çok fazla alternatif var artık kafayı yemek üzereyim çünkü seçim yapmak bu kadar zor olmamalı. Her neyse bütçe 3000TL'ye kadar çıkabilir yani aslında bu bütçeye 2 kol bile sığdırma fikri var aklımda ama fark etmez tavsiyenize göre hareket edeceğim.

Sizlerden ricam Çin sitelerinden öneriler yaparken satıcı ve ürünün fiyatı iyi olanları seçin ve öneri nedenini de açıklayın link paylaşıp geçmeyin, şimdiden teşekkürler.

DualSense'in yeni nesil özellikleri güzel olsa da bunların - ekstra program olmadığı sürece - kabloyla çalışma zorunluluğu ve kolun bataryalı olması beni pek içime çekmedi.

Ayrıca çoğu güncel oyunda bu söz konusu olmasa da eski oyunlarda Xbox tuşlarını göreceksiniz.
Mart 2021'den beri 9. Nesil Xbox kolu kullanıyorum, hiç sorunum olmadı bugüne kadar, tavsiye ederim.

Yanına ekstradan 4'lü şarjlı pil ve pil şarj aleti alırsanız mis gibi olur. Hiç kolu kabloya bağlama derdiniz kalmaz. Pil mi bitti? Diğer ikisini takıp devam edin, o sırada biten piller şarj olur zaten.

Xbox. Tam optimize, pilli, dayanıklı.

Teşekkür ederim.

DualSense'in yeni nesil özellikleri güzel olsa da bunların - ekstra program olmadığı sürece - kabloyla çalışma zorunluluğu ve kolun bataryalı olması beni pek içime çekmedi.

Ayrıca çoğu güncel oyunda bu söz konusu olmasa da eski oyunlarda Xbox tuşlarını göreceksiniz.
Mart 2021'den beri 9. Nesil Xbox kolu kullanıyorum, hiç sorunum olmadı bugüne kadar, tavsiye ederim.

Yanına ekstradan 4'lü şarjlı pil ve pil şarj aleti alırsanız mis gibi olur. Hiç kolu kabloya bağlama derdiniz kalmaz. Pil mi bitti? Diğer ikisini takıp devam edin, o sırada biten piller şarj olur zaten.

Teşekkürler, aslında hep onu istiyordum ama diğer yandan da aklımda 8BitDo Ultimate Kablosuz Versiyonu'da var genel manada bu ikisi arasında kalmıştım. Bu cihaz hakkında düşünceleriniz var mı?