wallywestr
Uzman
Para Amazon hesabıma yatacak, bu yüzden Amazon dışından mouse aklamam. Bütçeme uygun 2 model buldum. 8K olup olmaması önemli değil benim için. Hangisi daha iyi sizce?
Amazon üzerinden önerebilecekseniz olur hocam. Normalde RAWM ER21 Pro alacaktım ama Amazon sınırı beni kısıtladı.
Bütçe nedir? Amazon zorunlu mu?Amazon üzerinden önerebilecekseniz olur hocam. Normalde RAWM ER21 Pro alacaktım ama Amazon sınırı beni kısıtladı.
Amazon zorunluymuş.
Maalesef zorunlu ve bütçe 3.000 TL.
Olabilir hocam ama elime biraz küçük geliyor. Biraz daha büyük bir şey istiyorum.Amazon zorunluymuş.
Scyrox V6 olabilir. MCU olarak A7 Ultra'dan daha stabil. Realtek MCU her ne kadar kağıt üzerinde güçlü görünse de kullanıcı yorumları stabil ve verimli olmadığı yönünde.
İlave olarak top tier fareler Nordic yerine Realtek kullanırdı en basitinden. Realtek daha ucuz olmasına rağmen Nordic kullanıyorlar.Realtek MCU her ne kadar kağıt üzerinde güçlü görünse de kullanıcı yorumları stabil ve verimli olmadığı yönünde.
Bir arkadaş Realtek daha iyi diyordu, o doğru değil o zaman.İlave olarak top tier fareler Nordic yerine Realtek kullanırdı en basitinden. Realtek daha ucuz olmasına rağmen Nordic kullanıyorlar.
Kağıt üstünde daha iyi fakat Nordic daha stabil ve verimli.Bir arkadaş Realtek daha iyi diyordu, o doğru değil o zaman.