Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Frost 13
Çalışkan
Merhaba,
Xiaomi Redmi Watch 5 Lite tercih edebilirsiniz. F/P olarak fiyatını hak eden bir cihaz hem de ilk kullanım için ideal diye düşünüyorum bu fiyat aralığında. Watch 4 malzeme kalitesi olarak daha iyi bir tercih daha önceki revizyon olsa da onu da değerlendirebilirsiniz.
Xiaomi Redmi Watch 5 Lite tercih edebilirsiniz. F/P olarak fiyatını hak eden bir cihaz hem de ilk kullanım için ideal diye düşünüyorum bu fiyat aralığında. Watch 4 malzeme kalitesi olarak daha iyi bir tercih daha önceki revizyon olsa da onu da değerlendirebilirsiniz.
Merhaba,
Hocam Watch 4'te alüminyum kasa varmış hem de 60 Hz desteği var. Onu alacağım galiba. Tavsiye için teşekkürler.
- Makaleler
- 7
Watch 4, Watch 5 Lite'dan daha iyi bir saat zaten de yerinizde olsaydim Huawei Watch Fit 3'e cikmayi denerdim. Biraz eskimis olsa da GTR 3'u de bu butcede alabiliyorsunuz.
Watch 4, Watch 5 Lite'dan daha iyi bir saat zaten de yerinizde olsaydim Huawei Watch fit 3'e cikmayi denerdim. Biraz eskimis olsa da GTR 3'u de bu butcede alabiliyorsunuz.
Hocam Watch 3 fit ile Watch 4 farkları neler?
- Makaleler
- 7
Klasman olarak benzerler aslinda, temel ozellikler (uyku takibi, telefonla gorusme vs.) olarak da ortaklar, pil omurleri de yakin ama Fit 3'deki HarmonyOS gercekten cok daha akici bir deneyim sunuyor. Xiaomi yillardir su lanet Redmi saatlerine niye dogru duzgun animasyonlar vs. koymadi anlamiyorum, hepsi kutuk gibi sayfa gecisi yapiyor hala.
Bir de Fit 3'un sensorleri icin kiyaslama verileri var, Watch 4 icin goremedim. Fit 3'un sensorlerinin verdigi verilerin dogruluk payinin iyi oldugunu biliyoruz.
(Ic mekan bisiklet egzersizi yaparken, saatlerin Polar kalp atisi olcer cihaziyla kiyaslama sonuclari, yuksek puan daha iyi)
Bunlar ekstra fiyati hak eder mi, takdir sizin.
@vanillamint hocam bütçeyi "birazcık" arttırdım da Huawei Watch fit 5 Pro nasıldır?
- Makaleler
- 7
11K TL lutfen vermeyin, cilginlik olur o saat icin. Hicbir Watch Fit serisinden bir Huawei saate 7K ustu para vermezdim su an acikcasi, o da yani, belki.@vanillamint hocam bütçeyi "birazcık" arttırdım da Huawei Watch Fit 5 Pro nasıldır?
11k TL lutfen vermeyin, cilginlik olur o saat icin. Hiçbir Watch fit serisinden bir Huawei saate 7K ustu para vermezdim su an açıkçası, o da yani, belki.
Hocam maalesef sipariş verdim artık