3.000 TL civari kol saati önerisi

Bütçe
3.000 TL
41.5mm kasa capi, 45mm ise lug to lug oluyor. Lug to lug dedigimiz sey kasanin uctan uca uzunlamasini da kattigi olcum.

Bileginin cevresi 17-18cm ise gayet iyi durur 41-42mm kasa capli saatler.
Saati takacağım yerin çevresi 16-17cm diyebilirim. Yani 40-41-42 gider diyorsunuz. Anladım. Kafamdaki en büyük soruyu eksiltmiş oldum sağ olun hocam.

Hocam hiçbirini beğenemedim ya yanlış anlamayın ama. Özellikle G-Shock tipi saatleri hiç sevmiyorum.

Bende bu var, EF503 diye geçiyor. 5 sene oldu hala sıkıntısını görmedim. En son 3-4 arasındaydı fiyatı ama güncel nedir bilmiyorum.

Eki Görüntüle 99179
Edifice'ler benim bütçeyi aşıyor hocam ya. Sağ olun yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu saatler nasıl hocam?

Slazenger'den saat alinmaz, saat ancak saat ureticisinden alinir.

@BerkayZ87 Hocam iyon alsam hayatın sonu olmaz değil mi? Çelikler hem bütçeyi biraz zorluyor hem de tiplerini pek beğenemedim aralarından. Attıklarım kadar sinmedi yani. Başta attığım yeşiller nasıl bu arada? Ayakkabımla da biraz uyumlu olur diye düşündüm.

Hocam bunlar hem kasa çapı olarak büyük hem de bütçemi aşıyor. Bir de Slazenger olunca hiç yanaşamadım.

Maalesef klasik saatler çok bilgi alanımda değil, kusura bakmayın.
Ama şu model çok hoşuma gidiyor: https://www.hepsiburada.com/casio-ga-100-1a1dr-g-shock-erkek-kol-saati-pm-saga1001a1dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…