Bütçe
3.000
Hocam eğer gerekirse üstüne bir 1.000 TL daha ekleyebilirim.

Derken? Nasıl oluyormuş o kanka :D her şeyi farklı bahsettigin Ajazz modeli ile. Önerine dislike attık diye milletin adamakıllı önerilerine salça olma.

Salla hoca salla, uğraşma.
Ogm Cloud siyah+dongle 2.elde kapalı kutu bulunur muhtemelen. Onun dışında 2 Pro s veya AJ159 Apex belki olabilir.

Hocam eğer gerekirse üstüne bir 1.000 TL daha ekleyebilirim.

Direkt OGM V2/GPX2.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mevcutta kullanmış olduğum kulaklık G PRO X kablosuz yanına onun fareyimi alsam hangisi daha mantıklı tercih olur acaba?

Salla hoca salla, uğraşma.
Ogm Cloud siyah+dongle 2.elde kapalı kutu bulunur muhtemelen. Onun dışında 2 Pro s veya AJ159 Apex belki olabilir.

Direkt OGM V2/GPX2.
Ürünü arattım ama bulamadım hocam :D

Mevcutta kullanmış olduğum kulaklık G PRO X kablosuz yanına onun fareyimi alsam hangisi daha mantıklı tercih olur acaba?

Ürünü arattım ama bulamadım hocam :D
OGM V2'yi attim zaten hocam size.

GPX 2 alabilirsiniz o zaman. Hem de ekstradan driver indirmeden aynı uygulama içerisinde ikisini de kontrol edebilirsiniz.

Kafa kafayalar, pil ömründe Logitech bariz önde.
Logitechi hiç tasvip etmem ama acayip verimli pillere sahipler.
Hocam tasvip etmem diyorsun sonra beni de ikilemde bıraktın sadece pili içinde mouse almak biraz saçma olmaz mı? :D :D

GPX 2 daha güvenilir bir tercih olur.

Gerçekten. Bir kere şarj ediyorsun, en son ne zaman şarj ettiğini unutuyorsun. Garantisi de çok iyi.
Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam kararımı fikirleriniz konusunda GPX 2'ye çevirdim.

GPX 2 daha güvenilir bir tercih olur.

Gerçekten. Bir kere şarj ediyorsun, en son ne zaman şarj ettiğini unutuyorsun. Garantisi de çok iyi.
Hocam bir de şimdi izlerken yeni bir mouse gördüm Logitech'in ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Logitech G PRO X Superlight 2 DeX Siyah Kablosuz Gaming Mouse ve sizin de düşüncenizi almak isterim @SF26

Hocam tasvip etmem diyorsun sonra beni de ikilemde bıraktın sadece pili içinde mouse almak biraz saçma olmaz mı? :D :D

Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam kararımı fikirleriniz konusunda GPX 2'ye çevirdim.

Hocam bir de şimdi izlerken yeni bir mouse gördüm Logitech'in ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Logitech G PRO X Superlight 2 DeX Siyah Kablosuz Gaming Mouse ve sizin de düşüncenizi almak isterim @SF26
Ergonomik bir şekile sahip. Palm tutuşa yönelik daha çok.

images - 2024-10-22T190525.173.webp

En son aralarında 800 TL fark vardı. Şu anda Hepsiburada üzerinde Superlight 2 Dex 4.999 TL. Aynı fiyattalar GPX 2 ile. Palm tutuşa sahipseniz onu almanız daha iyi olur. Malum Deathadder V2'den geçiyorsunuz. Deathadder V2, ergonomik (ergo) bir fare. Ergodan ergoya geçin.

Ergonomik bir şekile sahip. Palm tutuşa yönelik daha çok.

Eki Görüntüle 92832

En son aralarında 800 TL fark vardı. Şu anda Hepsiburada üzerinde Superlight 2 Dex 4.999 TL. Aynı fiyattalar GPX 2 ile. Palm tutuşa sahipseniz onu almanız daha iyi olur. Malum Deathadder V2'den geçiyorsunuz. Deathadder V2, ergonomik (ergo) bir fare. Ergodan ergoya geçin.

Evet tutuşum palm grip şeklinde hocam. Sürekli mesaj yazarak sizi de rahatsız etmek istemiyorum bütçeyi zaten bir hayli arttırdım. Para problemim yok sadece bütçeleri araştırmadan yazmıştım. Önermiş olduğunuz bu Logitech mouseler "Lamzu maya ve ninjutsu sora v2"den daha mı iyi hocam? Açıkçası çünkü elim ufak olduğu için DeathAdder V2 elime biraz büyük geliyor çünkü palm grip tuttuğum için tam oturmuyor.