Evet daha iyi bu önerdiğimiz fareler. Superlight 2 Dex alabilirsiniz hocam. Palm tuttuğunuz için çok daha rahat olursunuz.Evet tutuşum palm grip şeklinde hocam. Sürekli mesaj yazarak sizi de rahatsız etmek istemiyorum bütçeyi zaten bir hayli arttırdım. Para problemim yok sadece bütçeleri araştırmadan yazmıştım. Önermiş olduğunuz bu Logitech mouseler "Lamzu maya ve ninjutsu sora v2"den daha mı iyi hocam? Açıkçası çünkü elim ufak olduğu için DeathAdder V2 elime biraz büyük geliyor çünkü palm grip tuttuğum için tam oturmuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000
AlpertunGa
Uzman
Değerli yorumun ve yardımın için teşekkür ederim hocam. Alıyorum ve artık fiyat arttırmıyorum sanırım rahatçada kullanabilirim mouse Hz'sini artık. İşlemcim i7 13700K 240Hz monitörle uyum içinde çalışır sanırım. Aralarındaki farka bakacağım sadece Superlight 2 ve DeX arasında ne fark var diye.Evet daha iyi bu önerdiğimiz fareler. Superlight 2 Dex alabilirsiniz hocam. Palm tuttuğunuz için çok daha rahat olursunuz.
Aralarındaki fark shape. Yani şekil. Ve DeX daha yeni ürün. Malzeme kalitesinde iyileştirilmelere gidildi diyenler var. Ancak malzeme kalitesi hakkında resmi bir bilgi yok tabii. DeX ile aynı fiyattayken DeX alın hocam.Değerli yorumun ve yardımın için teşekkür ederim hocam. Alıyorum ve artık fiyat arttırmıyorum sanırım rahatçada kullanabilirim mouse Hz'sini artık. İşlemcim i7 13700K 240Hz monitörle uyum içinde çalışır sanırım. Aralarındaki farka bakacağım sadece Superlight 2 ve DeX arasında ne fark var diye.
AlpertunGa
Uzman
Aynı görüşe sahip oldum şu an seninle hocam. Bir de aktif 800 DPI kullanıyorum Hz değerlerinden verimli yararlanmam için DPI yükseltmem söz konusumu peki hocam? Atıyorum 800 DPI 8000Hz verim alamıyorum galiba. Minimum 1200 kullanmam gerekiyor galiba.Aralarındaki fark shape. Yani şekil. Ve DeX daha yeni ürün. Malzeme kalitesinde iyileştirilmelere gidildi diyenler var. Ancak malzeme kalitesi hakkında resmi bir bilgi yok tabii. DeX ile aynı fiyattayken DeX alın hocam.
Hz verimliliği için DPI artırma olayı hakkında bilgim yok, ilk defa sizden duydum. 8000 Hz zaten aşırı gereksiz. Hiçbir oyun desteklemiyor, boşuna pil ömründen yersiniz. 4000 Hz bile çoğu yerde desteklenmiyorken 8000 Hz balon şu anda. 2000 Hz kullanmanızı öneririm. Hem desteği mevcut, hem pilden yemiyor, hem de 1000 Hz'den daha akıcı. İsterseniz 4000 de kullanabilirsiniz tabii.Aynı görüşe sahip oldum şu an seninle hocam. Bir de aktif 800 DPI kullanıyorum Hz değerlerinden verimli yararlanmam için DPI yükseltmem söz konusumu peki hocam? Atıyorum 800 DPI 8000Hz verim alamıyorum galiba. Minimum 1200 kullanmam gerekiyor galiba.
AlpertunGa
Uzman
İnternette araştırırken bunu bulmuştum hocam. 400 ve 800 DPI iken 4000Hz'de aktarım yakalayamıyor ama 1600 DPI geçince kusursuz raporlama hızı sunuyorlar diye bahsetmişler.Hz verimliliği için DPI artırma olayı hakkında bilgim yok, ilk defa sizden duydum. 8000 Hz zaten aşırı gereksiz. Hiçbir oyun desteklemiyor, boşuna pil ömründen yersiniz. 4000 Hz bile çoğu yerde desteklenmiyorken 8000 Hz balon şu anda. 2000 Hz kullanmanızı öneririm. Hem desteği mevcut, hem pilden yemiyor, hem de 1000 Hz'den daha akıcı. İsterseniz 4000 de kullanabilirsiniz tabii.
Hocam işin içinde bir hinlik olabilir mi Hepsiburada'da 5.000 TL gösteriyor diğer sitelerle arasındamin 900 TL bir fark var
@Toby Fox
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Smmmhunter
Üstün
Satıcı Hepsiburada. Bir yanlış yok alın.İnternette araştırırken bunu bulmuştum hocam. 400 ve 800 DPI iken 4000Hz'de aktarım yakalayamıyor ama 1600 DPI geçince kusursuz raporlama hızı sunuyorlar diye bahsetmişler.
Hocam işin içinde bir hinlik olabilir mi Hepsiburada'da 5.000 TL gösteriyor diğer sitelerle arasındamin 900 TL bir fark var
@Toby Fox
AlpertunGa
Uzman
Hocam ne olursa olsun insan gene şu Türkiye şartlarında bir kuşkulanıyor çünkü yorumada birisi yanlış ürün göndermişler yazınca o yüzden gene bir ikinci göz görsün istedim
Smmmhunter
Üstün
Yok hocam. Sorun olmaz.Hocam ne olursa olsun insan gene şu Türkiye şartlarında bir kuşkulanıyor çünkü yorumada birisi yanlış ürün göndermişler yazınca o yüzden gene bir ikinci göz görsün istedim![]()
AlpertunGa
Uzman
E o zaman hayırlı olsun diyelim hocam
Dosya Ekleri