- Makaleler
- 1
Aynı büyüklükteler ama acaba bu boyutlarda daha yeni ve hafif modeller var mı diye merak ettim.Kablolusunu aldık, kablosuz olan da aynı büyüklükte diye hatırlıyorum.
Aynı büyüklükteler ama acaba bu boyutlarda daha yeni ve hafif modeller var mı diye merak ettim.Kablolusunu aldık, kablosuz olan da aynı büyüklükte diye hatırlıyorum.
Ben pek bilmiyorum, o yüzden şu var bu var dersem yanlış yönlendirmiş olurum.Aynı büyüklükteler ama acaba bu boyutlarda daha yeni ve hafif modeller var mı diye merak ettim.
Ergonomik bir fare istiyorsunuz sanırım, değil mi?Elim büyük ve fareyi palm grip ile tutuyorum, kablolu veya kablosuz fark etmez. Kablosuz olursa eğer pilli olmasın.
Bu nasıl?
Ergonomik bir fare istiyorsunuz sanırım, değil mi?
DeathAdder V3 ergonomik bir fare, ve rahat edememişsiniz. MMO farelerden lazım size sanırım, kaba olanlardan.CS'ye başladığımdan beri G402 dışında bir mouse hiç deneyimlemedim, sadece DeathAdder V3 denedim, onda da rahat edemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sanırım öyle.
DeathAdder V3 ergonomik bir fare, ve rahat edememişsiniz. MMO farelerden lazım size sanırım, kaba olanlardan.