Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
DRAGON
Yetkin
Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram özelliklerini incele, 1.382,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sorduğum çoğu kişi Kingston önermiş neden Kingston diğer ramlardan farkı nedir özellikle attığınız RAM'ın aynısı önerdi arkadaşlarımda.
Bu var bir de bu RGB özellik açısından ne fark var uyuyor mu bu da?
Talha Yiğit
Yetkin
Sorduğum çoğu kişi Kingston önermiş neden Kingston diğer ramlardan farkı nedir özellikle attığınız RAM'ın aynısı önerdi arkadaşlarımda.
Tanınan marka çiplerini bilmiyorum ama Samsung b die veya C die olabilir. Attığın RAM ise CL 19 muhtemelen çipide kalitedizdir fark bu.
(Yanlışım olabilir bilen varsa doğrusunu yazın lütfen)
DRAGON
Yetkin
Doğruyu konuşalım şimdi Kingston'unda adı var biraz ikisi de kağıt üzerinde aynı değerlerde hiçbir değişiklik yok bu RAM'leri kullanmadığım için tam bilmiyorum ama gene de bende Kingston'dan yana tercihimi yapardım.
DRAGON
Yetkin
Yani kalitesizdir diyorsunuz ama ne oluyor mavi ekran verme sorun yaşama gibi problemler mi olur?
Kalitesiz demek ile problem yaşarsın demek ayrı şeyler. Biz kalitesiz dedik problem çıkarır demedik.