Şu anki kulaklığım kırıldı. Fiyat/performans açısından iyi bir kulaklık arıyorum. Önceki kulaklığım kablosuzdu, bu yüzden önerilerinizin de kablosuz olması iyi olur.
Şu anki kulaklığım kırıldı. Fiyat/performans açısından iyi bir kulaklık arıyorum. Önceki kulaklığım kablosuzdu, bu yüzden önerilerinizin de kablosuz olması iyi olur.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Almanya'dan JBL Quantum getirtmiştim. Yaklaşık 6 ay önce. 39 Euro'ya almıştım. Türkiye fiyatı da 3000 TL altı olması gerekiyor. Aktif olarak kullanıyorum, ses kalitesi oldukça iyi. Tavsiye ederim.
Razer BlackShark V2 USB kullanıyorum memnunum. Bence Çin menşeli ürün almak yerine bilindik markaların giriş-orta seviye kulaklık almak daha uzun ömürlü olacaktır düşüncesindeyim