Bütçe
3000

wus

Uzman
Merhaba R5 7500F ve 7700 XT sisteme PSU önerisi yapabilir misiniz? Biraz da ileriye dönük olmasını istediğim için minimum 750W olursa sevinirim. Teşekkürler.
@Oreki

Önerildiğini gördüm ama markayı daha önce hiç duymadım. Daha bilindik markalardan öneri yaparsanız sevinirim hocam.
Hocam Delta; bir çok laptop markasına şarj adaptörü üreten, endüstriyel ürünleriyle tanınmış büyük bir OEM üreticidir, gayet güvenilir bir PSU. Eğer PSU alacak olsam ben de bundan alırdım muhtemelen. Hem çok sağlam bir ürün hem de 80+ Platinum sertifikalı.

@Andar Han hocamız da yardımcı olacaktır bence bu konuya :)

Hocam Delta; bir çok laptop markasına şarj adaptörü üreten, endüstriyel ürünleriyle tanınmış büyük bir OEM üreticidir, gayet güvenilir bir PSU. Eğer PSU alacak olsam ben de bundan alırdım muhtemelen. Hem çok sağlam bir ürün hem de 80+ Platinum sertifikalı.

@Andar Han hocamız da yardımcı olacaktır bence bu konuya :)
Ürünü araştıracağım. Öneriniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi bilinen markalardan bir öneri daha yaparsanız sevinirim. Mesela bu ürüne ne dersiniz?
@Oreki hocam yok mu öneriniz?

Son düzenleme:

Gerçekten mi? Hayatımda duymadım bu markayı. Hele de aynı fiyata NZXT varken.

1740163486381.webp

Evet, gerçekten. Sizin duymamanız Delta'yı kötü bir marka yapmıyor. Gayet köklü ve büyük bir marka. Ayrıca aynı fiyata NZXT de var bunu ben de biliyorum, ancak benim attığım daha kaliteli bir model, Platinum sertifikalı ve gerçekten sağlam bir model. Sizin attığınız ise tek kablodan 2x8 pin veren, yani pek de geleceğe dönük olmayan ve güçlü bir ekran kartı takıldığında tek kablo olması sıkıntı çıkarabilecek bir model.

Merhaba R5 7500F ve 7700 XT sisteme PSU önerisi yapabilir misiniz? Biraz da ileriye dönük olmasını istediğim için minimum 750W olursa sevinirim. Teşekkürler.
@Oreki

Araştırmanıza yardımcı olayım o halde.

Araştırmanıza yardımcı olayım o halde.
Hocam tekrardan merhaba. Bu ürün indirime girmiş, sizce alınır m, herhangi bir kronik sorunu vs var mı? Teşekkürler.