Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
- Makaleler
- 17
Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikası
Önerildiğini gördüm ama markayı daha önce hiç duymadım. Daha bilindik markalardan öneri yaparsanız sevinirim hocam.![]()
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikasıwww.qp.com.tr
- Makaleler
- 17
Hocam Delta; bir çok laptop markasına şarj adaptörü üreten, endüstriyel ürünleriyle tanınmış büyük bir OEM üreticidir, gayet güvenilir bir PSU. Eğer PSU alacak olsam ben de bundan alırdım muhtemelen. Hem çok sağlam bir ürün hem de 80+ Platinum sertifikalı.Önerildiğini gördüm ama markayı daha önce hiç duymadım. Daha bilindik markalardan öneri yaparsanız sevinirim hocam.
@Andar Han hocamız da yardımcı olacaktır bence bu konuya
Ürünü araştıracağım. Öneriniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi bilinen markalardan bir öneri daha yaparsanız sevinirim. Mesela bu ürüne ne dersiniz?Hocam Delta; bir çok laptop markasına şarj adaptörü üreten, endüstriyel ürünleriyle tanınmış büyük bir OEM üreticidir, gayet güvenilir bir PSU. Eğer PSU alacak olsam ben de bundan alırdım muhtemelen. Hem çok sağlam bir ürün hem de 80+ Platinum sertifikalı.
@Andar Han hocamız da yardımcı olacaktır bence bu konuya![]()
Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.267,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme:
![]()
Gerçekten mi? Hayatımda duymadım bu markayı. Hele de aynı fiyata NZXT varken.
- Makaleler
- 17
Evet, gerçekten. Sizin duymamanız Delta'yı kötü bir marka yapmıyor. Gayet köklü ve büyük bir marka. Ayrıca aynı fiyata NZXT de var bunu ben de biliyorum, ancak benim attığım daha kaliteli bir model, Platinum sertifikalı ve gerçekten sağlam bir model. Sizin attığınız ise tek kablodan 2x8 pin veren, yani pek de geleceğe dönük olmayan ve güçlü bir ekran kartı takıldığında tek kablo olması sıkıntı çıkarabilecek bir model.
- Makaleler
- 9
Merhaba R5 7500F ve 7700 XT sisteme PSU önerisi yapabilir misiniz? Biraz da ileriye dönük olmasını istediğim için minimum 750W olursa sevinirim. Teşekkürler.
@Oreki
İnceleme Konu 'Delta GPS-750FB 80+ Platinum'
Her şey geçen hafta @Mithat Berhan'ın yan tarafta şu konuyu açması ile başladı:
www.technopat.net
Konuda model bakarken XPG Pylon ve türevi modellere bakınıyorduk ama Mithat saat 3 sularında şu model ile çıkageldi:
www.qp.com.tr
"QP ve Delta PSU? Ne alaka?" diye söylenirken hemen bu modeli araştırmaya koyuldum ama yok... Hiçbir yerde yok. 10938939 tane Bookmark'ın olduğu PSU klasörümde nereye bakarsam bakayım hiçbir şekilde çıkmıyordu. Aradan 3 saatin...
Vega 56 Sistem için PSU Önerisi
Hackintosh ve normal kullanım için 1660 Super'den Vega 56'ya geçtim ancak malumunuz FSP 500W AHBC yetmiyor. 600-650W civarında bir şey yetecektir diye düşünüyorum. Ortalamada 1.500 TL civarına kapatmak istiyorum ancak bir tık daha yükselecek gibi çıta. Önerileri bekliyorum. Bütçe düşük...
Konuda model bakarken XPG Pylon ve türevi modellere bakınıyorduk ama Mithat saat 3 sularında şu model ile çıkageldi:
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikası
"QP ve Delta PSU? Ne alaka?" diye söylenirken hemen bu modeli araştırmaya koyuldum ama yok... Hiçbir yerde yok. 10938939 tane Bookmark'ın olduğu PSU klasörümde nereye bakarsam bakayım hiçbir şekilde çıkmıyordu. Aradan 3 saatin...
- Oreki
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Araştırmanıza yardımcı olayım o halde.
Hocam tekrardan merhaba. Bu ürün indirime girmiş, sizce alınır m, herhangi bir kronik sorunu vs var mı? Teşekkürler.İnceleme Konu 'Delta GPS-750FB 80+ Platinum'
Her şey geçen hafta @Mithat Berhan'ın yan tarafta şu konuyu açması ile başladı:
Vega 56 Sistem için PSU Önerisi
Hackintosh ve normal kullanım için 1660 Super'den Vega 56'ya geçtim ancak malumunuz FSP 500W AHBC yetmiyor. 600-650W civarında bir şey yetecektir diye düşünüyorum. Ortalamada 1.500 TL civarına kapatmak istiyorum ancak bir tık daha yükselecek gibi çıta. Önerileri bekliyorum. Bütçe düşük...www.technopat.net
![]()
- Oreki
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Araştırmanıza yardımcı olayım o halde.
- Makaleler
- 9
Hocam tekrardan merhaba. Bu ürün indirime girmiş, sizce alınır m, herhangi bir kronik sorunu vs var mı? Teşekkürler.
Bilinen kronik bir sorunu mevcut değil, zaten incelemeleri de epey az. İdeal bir model.