Bütçe
3.000 TL

ahmet.wint1

Çalışkan
Herkese merhaba,

Normalde Apex 7 için, özellikle de 6-7 yıllık bir klavye olduğunu düşününce fiyatının yüksek olduğunun farkındayım. Ancak ikinci elde temiz durumda 3.000 TL'ye buldum. Bütçem de bu kadar.

Kutusu var ancak faturası yok. Temiz durumda 3.000 TL'ye alınır mı? Aynı paraya başka ne önerirsiniz? Bu bütçede bu kadar üst seviye bir model bulmak zor gibi geliyor.

Bu kadar eski bir klavye, birde ikinci el asla ama asla alınmaz. En basitinden 3 bin liraya şu var: Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)

Bu iyidir, değildir demiyorum. Sadece Apex 7 ile kıyaslama açısından diyorum. Bu birde sıfır. İkinci elde neler bulabilirsiniz siz düşünün artık. Benim klavyelerle öyle çok bir aram yok ama eminim 3 bin liraya Apex 7'den 5 kat 10 kat falan daha iyi bir şey bulabilirsiniz. Özellikle ikinci elde.

Herkese merhaba,

Normalde Apex 7 için, özellikle de 6-7 yıllık bir klavye olduğunu düşününce fiyatının yüksek olduğunun farkındayım. Ancak ikinci elde temiz durumda 3.000 TL'ye buldum. Bütçem de bu kadar.

Kutusu var ancak faturası yok. Temiz durumda 3.000 TL'ye alınır mı? Aynı paraya başka ne önerirsiniz? Bu bütçede bu kadar üst seviye bir model bulmak zor gibi geliyor.
4 yıldır kullanıyorum mekanik olarak sorun yok ama ledleri ölüyor. Alınmaz.