Detaylar
Kim cevapladı?Simon Henriksson
Çalışkan
Akko'nun klavyelerine bakabilirsin.
Bu gozume iyi gozuktu.
Bu gozume iyi gozuktu.
Ben ASUS ROG STRIX Scope RX kullanıyorum. Bence güzel bir klavye. 1,5 ay oldu alalı, switch sesleri vs. baya güzel, malzeme olarak da hoş bir hissiyatı var. Klavyeden çok anlamam sadece kullandığım ve memnun olduğum için söylemek istedim.
www.gaming.gen.tr
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
Son düzenleyen: Moderatör:
blacktooth
Uzman
Aynı klavyeyi önerebilirim. Ama kronik sorunu şu ki, bir süre sonra bazı harflerin renkleri farklı oluyor. Ben de yollayacağım bu yüzden garantiye.Ben ASUS ROG STRIX Scope RX kullanıyorum. Bence güzel bir klavye. 1,5 ay oldu alalı, switch sesleri vs. baya güzel, malzeme olarak da hoş bir hissiyatı var. Klavyeden çok anlamam sadece kullandığım ve memnun olduğum için söylemek istedim.
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr