Bütçe
3.000 TL

Gwyn

Uzman
Merhaba,

Düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Ayağımın arka kısmında sertleşme (nasır) oluşmaya başladı.

Yeni bir yürüyüş ayakkabısı almak istiyorum ama genelde önerilenler çok pahalı oluyor. Bütçem maksimum 3.000 TL.

Malum kış geliyor, su almayan bir model olursa çok daha iyi olur. Bu fiyat aralığında rahat, kaliteli ve su geçirmeyen bir yürüyüş ayakkabısı önerebilecek var mı?

Merhaba,

Düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Ayağımın arka kısmında sertleşme (nasır) oluşmaya başladı.

Yeni bir yürüyüş ayakkabısı almak istiyorum ama genelde önerilenler çok pahalı oluyor. Bütçem maksimum 3.000 TL.

Malum kış geliyor, su almayan bir model olursa çok daha iyi olur. Bu fiyat aralığında rahat, kaliteli ve su geçirmeyen bir yürüyüş ayakkabısı önerebilecek var mı?
- Salomon X Ultra 3 GTX: Su geçirmez Gore-Tex malzeme, rahat taban yapısı ve iyi bir destek sunar. Genelde yürüyüş ve hafif trekking için idealdir.

- Merrell Moab 2 Waterproof: Hem su geçirmez hem de nefes alabilir bir yapıya sahip. Rahat iç tabanı ile yürüyüş esnasında konfor sağlar.

- Columbia Redmond Waterproof: Uygun fiyatlı bir seçenek. Su geçirmezliği ve dayanıklılığı ile bilinir. Aynı zamanda hafif bir yapı sunar.

- North Face Hedgehog Hiker II Waterproof: Su geçirmez özelliği ile uzun süreli yürüyüşlerde konfor sağlar. Güçlü yapı ile darbelere karşı dayanıklıdır.

- Keen Targhee III Waterproof: Konfor ve dayanıklılığı ile öne çıkar. Ayrıca geniş yapısı sayesinde ayak sağlığınızı korur.

Bu ayakkabıları, yerel spor mağazalarında veya çevrimiçi platformlarda bütçenize uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Denemek ve uygun bedeni bulmak, ayakkabının sağladığı rahatlık açısından önemlidir.