CaptainPrice06
Çalışkan
2500-3000 TL arası bir bütçem var ve oyuncu klavyesi almak istiyorum. Önerebileceğiniz mekanik veyahut mekanik hisli klavye önerir misiniz?
2500-3000 TL arası bir bütçem var ve oyuncu klavyesi almak istiyorum. Önerebileceğiniz mekanik veyahut mekanik hisli klavye önerir misiniz?
Orta boylarda bir şey arıyorum hem ışıkları gece karanlıkta görünüyor olsun hem oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın
Bu markayı ilk kez duydum. Hiç kullandın mı bu markayı ?![]()
AKKO 3098B Plus Black - Gold RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Klavye ile birlikte gelen özel anahtarlar ile özelleştirme yapabilir ve klavyenize daha da renk katabilirsinizwww.gaming.gen.tr
Piyasadaki en kaliteli klavye markalarından biri.Orta boylarda bir şey arıyorum hem ışıkları gece karanlıkta görünüyor olsun hem oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın
Bu markayı ilk kez duydum. Hiç kullandın mı bu markayı ?
gece kullanımı nasıl? ışığı yeterli mi acaba
Alabileceğiniz en kaliteli klavyelerden birisi. Aydınlatması fazlasıyla yeterli. Çinli ürünlerle karıştırmayın.
@Toby Fox Bazı modellerinde sorun olduğunu söylemişti. Ayrıca Çinli ürünler ile karıştırmayın diyerek genel bir ön yargı oluşturmaya hiç gerek yok. Çok marka ve batı takıntınız var bence.Alabileceğiniz en kaliteli klavyelerden birisi. Aydınlatması fazlasıyla yeterli. Çinli ürünlerle karıştırmayın.