- Makaleler
- 23
Kamerasinin olmasi ayrica bir ilgimi cekiyor. Tabii kamerasi icin almayacagim cihazi oynamak icin alacagim. Sizce alinir mi?
2.300'e buldum. 3.000 TL olanın şarjı vardı. Bunun yok. Ayrıca daha temiz.Fiyati bir tik daha dusururseniz olabilir. 3.000TL biraz cok o alet icin.
Öyleyse alınabilir.2.300'e buldum. 3.000 TL olanın şarjı vardı. Bunun yok. Ayrıca daha temiz.
Su ilan nasıl sence peki? Şimdi gördüm. Araştırırken fiyat düşüyor. Bereketli konsolmuş.
Alınabilir hocam. Konsolun çalıştığından emin olun ama, orası önemli.Su ilan nasıl sence peki? Şimdi gördüm. Araştırırken fiyat düşüyor. Bereketli konsolmuş.
Arızalıysa iade yaparım video kanıtıyla beraber.Alınabilir hocam. Konsolun çalıştığından emin olun ama, orası önemli.
O zaman alabilirsiniz hocam. Şarj kablosu olarak USB uçlu kablolardan alın bir tane telefon adaptörüne takın.
Peki. Senin PSP dışında konsolun var mı? Ya da ilerde olacak mı?O zaman alabilirsiniz hocam. Şarj kablosu olarak USB uçlu kablolardan alın bir tane telefon adaptörüne takın.
NDS Phat var, Vita var. Başka Handheld'im yok, ucuza temiz bulursam GBA/GBASP ve DMG01 alırım ama.Peki. Senin PSP dışında konsolun var mı? Ya da ilerde olacak mı?