Bütçe
3.000 TL
Hocam bu arada ürün 56 dolara geliyor. Şimdi gamesir ürünü daha ucuz gösterecek ama ben bir miktar vergi vs. ödeyeceğim ya ne kadar ödeyeceğim ya da o süreç nasıl işliyor biliyor musunuz acaba?
Bir de satın alma işlemi sırasında note kısmı göremedim.
Vergi çıkabilirde çıkmayabilirde çıkarsa da gösterdikleri miktar üzerinden çıkacaktır. 800 ya da 1000 tl civarı diye tahmin ediyorum yılbaşından sonra zam gelmiş olabilir. Sepete ekledikten sonra sağ altta not ekle kısmı var oradan yazabilirsin. Garanti olsun istiyorsan sipariş numaran ile mail atabilirsin durumunu anlatan zaten onlar gümrüğü bildikleri için her zaman fiyatı düşük gösteriyorlar.

Vergi çıkabilirde çıkmayabilirde çıkarsa da gösterdikleri miktar üzerinden çıkacaktır. 800 ya da 1000 tl civarı diye tahmin ediyorum yılbaşından sonra zam gelmiş olabilir. Sepete ekledikten sonra sağ altta not ekle kısmı var oradan yazabilirsin. Garanti olsun istiyorsan sipariş numaran ile mail atabilirsin durumunu anlatan zaten onlar gümrüğü bildikleri için her zaman fiyatı düşük gösteriyorlar.
Tamamdır hocam her şey için teşekkürler, maaşı aldıktan sonra geri dönüş yapabilicem umarım.

En az 500 TL vergi gelecek diye hazırla kendini ben iki defa alım yaptım bir kere 570 TL çıktı bir kere 850 TL. @glorfindel

1000 tl'ye kadar okeyim ancak siz belirttiniz mi "şu kadar gösterin" vs diye yoksa onlar mı ayarladılar?
Benim gönderdiğim mail bu sen de aynısını gönderebilirsin;

''I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order (including shipping) be listed as 20$ dollars. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which state that the customs limit is 30 Euros, including shipping fees. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues. Thank you.''
My turkish ID number is:
My order number is:

Son düzenleme:

''I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order (including shipping) be listed as 20$ dollars. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which state that the customs limit is 30 Euros, including shipping fees. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues. Thank you.''
My turkish ID number is:
My order number is:
Güzel yazmışsın ben direkt 20 dolar yapın adamı hasta etmeyin tarzı yazıyorum :D

"I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the Total amount on the invoice for my order (including shipping) be listed as $20 dollars. This is in accordance with turkey's customs regulations, which state that the customs limit is 30 euros, including shipping fees. If the Total exceeds this amount, my order may face customs issues. Thank you."
My turkish ID number is:
My order number is:

Sağ olun hocam.