Halo 25

Uzman
Artık stabil bir İSS kullanmak istiyorum. Altyapı FTTB, Türk Telekom 100 Mbps'ye 1.200 TL fiyat çekiyor, taahhütlü. Millenicom 700 TL, taahhütsüz 100 Mbps.

Öncesinde TT kullanıyordum ama tam hız alamıyordum.

Millenicom'un rezalet ötesi destek ekibi ve müşteri hizmetleri var. Ayrıca bağlantıları stabil değil. Zırt pırt bitmek bilmeyen ping sorunları vs.

Bende Turknet kullanıyordum. Az önce Türk Telekom saha ekipleri gelip kurulumu tamamladılar. Turknet tarafında yurt dışı sağlayıcılarında problem yaşıyordum. Şu an kafam rahat 100 Mbps ilk 6 ay 640 TL.

Tam hız derken 100 Mbps internete 93 Mbps almak gibi mi?

Yok, kablosuzda 65-70 alıyordum. TT'de Turknet'e geçince 85-95 kadar yükseldi. Bir de video falan izlerken 5-10 saniyede bir donuyordu; Turknet'e geçince hepsi ortadan kalktı.

Millenicom'un rezalet ötesi destek ekibi ve müşteri hizmetleri var. Ayrıca bağlantıları stabil değil. Zırt pırt bitmek bilmeyen ping sorunları vs.

Bende Turknet kullanıyordum. Az önce Türk Telekom saha ekipleri gelip kurulumu tamamladılar. Turknet tarafında yurt dışı sağlayıcılarında problem yaşıyordum. Şu an kafam rahat 100 Mbps ilk 6 ay 640 TL.

Ping sorununu ben de yaşıyorum; 60-70 arası bir de anı fırlıyor ve packet loss da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom kullanıyorum, bazen ping dalgalanmaları oluyor ama onun dışında gayet iyi. Bir kesinti/kopma olmuyor fakat taahhüt olmadığı için iyi hesaplaman lazım. 12 aylık dönemde Millenicom'un zamlanmış fiyatlarının toplamı 12 x 1200'den fazla olacaksa TT daha mantıklı. Bunu da Millenicom'un ortalama kaç ayda bir zam getirdiğini ve yüzdesini internetteki verilerden bakarak öğrenebilirsin, yapay zekaya hesaplatabilirsin.

Allah kimseyi Millenicom müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda bırakmasın. Telefona her çıkan birbirini yalanlayarak farklı şeyler anlatıyor. İnternet kalitesi çok kötü olmasa da kesinlikle iletişim konusunda çok sıkıntılı bir firma. En azından TT'de karşınızda veya genel merkezlerde bir muhatap bulabiliyorsunuz.