Sennheiser markası dediğin ses kartı benim anakarttaki ses kartından iyidir muhtemelen. Bilmediğim için soruyorum.Bahsettigin kulakligi pek bilmiyorum. Ben IEM alirdim muhtemelen. Ses karti olarakta Kiwi Ears AD1 alirdim.
Son düzenleme:
Sennheiser markası dediğin ses kartı benim anakarttaki ses kartından iyidir muhtemelen. Bilmediğim için soruyorum.Bahsettigin kulakligi pek bilmiyorum. Ben IEM alirdim muhtemelen. Ses karti olarakta Kiwi Ears AD1 alirdim.
Teşekkür ederim size 2 şey daha sormak istiyorum cevaplarsanız mutlu olurum@Krc, 8.500'e alinmaz bence. EM6L yerine bu ikisini oneririm.
![]()
ZiiGaat Lush IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
![]()
SIMGOT EA500LM IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Fosi ve smsl 3 bin ikisi arasında kaldım hangisi iyi bilmiyorum daha önce de hiç almadım bu tarz şeyler ve g6 için herkes çok iyi diyor sonra almışken onu mu alsam diye kafamı kurcalıyorum@Krc, ZiiGaat Lush alabilirsin butce sorunu yoksa. DAC olarak Fosi Audio iyi ayrica. Su an piyasasina tam hakim degilim ama 3.000 TL'ye duzgun DAC kalmadi artik. Alinabilir.
Fosi'yi The Odyofil onermisti. ZiiGaat Lush, EM6L'den daha iyi fakat EA500LM, EM6L'den daha kotu.Fosi ve smsl 3 bin ikisi arasında kaldım hangisi iyi bilmiyorum daha önce de hiç almadım bu tarz şeyler ve g6 için herkes çok iyi diyor sonra almışken onu mu alsam diye kafamı kurcalıyorum
Dediğin ile eml6 arasında çok fark var mı peki
Zg lush de mi hibrit sürücüFosi'yi The Odyofil onermisti. ZiiGaat Lush, EM6L'den daha iyi fakat EA500LM, EM6L'den daha kotu.
Evet, hibrit.
Fosi olan normal galiba benim dediğim