Bütçe
3.000 TL
Bahsettigin kulakligi pek bilmiyorum. Ben IEM alirdim muhtemelen. Ses karti olarakta Kiwi Ears AD1 alirdim.

Sennheiser markası dediğin ses kartı benim anakarttaki ses kartından iyidir muhtemelen bilmediğim soruyorum​

Bahsettigin kulakligi pek bilmiyorum. Ben IEM alirdim muhtemelen. Ses karti olarakta Kiwi Ears simgot am6l için ne düşünüyorsun şuan stok yok ama biyer de 8500 sadece oyun ses kasmak için

Son düzenleme:
@Krc, 8.500'e alinmaz bence. EM6L yerine bu ikisini oneririm.

@Krc, 8.500'e alinmaz bence. EM6L yerine bu ikisini oneririm.

Teşekkür ederim size 2 şey daha sormak istiyorum cevaplarsanız mutlu olurum

1. Ben sadece pubg steam için iyi ayak sesleri almak için istiyorum ileriye dönük bu konuda rahat kullanabileceğim en mantıklısı hangisi sizce ve alınca keşke şunu alsaydım da demek istemiyorum açıkçası
2. Dac almak istiyorum modelleri yazayım bi bakarsanız uygun olunca
Fosi audio k5 pro 3 bine buldum temiz 2. El
G6 temizler 6500 2. El
Ve smsl r1 buldum 3 bine 2. Garantili
Bunlara ek olarak gerekirse yurt dışından da getirtebilirim çok acil değil gerek yok denirse de buradan alırım bir şey

@Krc, ZiiGaat Lush alabilirsin butce sorunu yoksa. DAC olarak Fosi Audio iyi ayrica. Su an piyasasina tam hakim degilim ama 3.000 TL'ye duzgun DAC kalmadi artik. Alinabilir.
Fosi ve smsl 3 bin ikisi arasında kaldım hangisi iyi bilmiyorum daha önce de hiç almadım bu tarz şeyler ve g6 için herkes çok iyi diyor sonra almışken onu mu alsam diye kafamı kurcalıyorum
Dediğin ile eml6 arasında çok fark var mı peki

Fosi ve smsl 3 bin ikisi arasında kaldım hangisi iyi bilmiyorum daha önce de hiç almadım bu tarz şeyler ve g6 için herkes çok iyi diyor sonra almışken onu mu alsam diye kafamı kurcalıyorum
Dediğin ile eml6 arasında çok fark var mı peki
Fosi'yi The Odyofil onermisti. ZiiGaat Lush, EM6L'den daha iyi fakat EA500LM, EM6L'den daha kotu.