Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
D4C
Uzman
Green markasını hiç duymamıştım, kaliteli midir? Bir de Coil Whine şikayetleri olmayan fan sesi az bir model arıyormuş.
Fan sesi az zaten. Coil Whine şans işi. Green oldukça kaliteli bir marka. Altta attığım ürün orta-üst seviye bir model. CWT'ye ait ünite kullanıyor.Green markasını hiç duymamıştım, kaliteli midir? Bir de Coil Whine şikayetleri olmayan fan sesi az bir model arıyormuş.
D4C
Uzman
Fİyatı da iyiymiş, 2600TL. Evo olanla aralarında çok fark var mı?Fan sesi az zaten. Coil Whine şans işi. Green oldukça kaliteli bir marka. Altta attığım ürün orta-üst seviye bir model. CWT'ye ait ünite kullanıyor.
Var. EVO bayağı sağlam bir model. High Power GD 800 den bile iyi. Diğer model yine iyi, F/P olarak iş görür.Fİyatı da iyiymiş, 2600TL. Evo olanla aralarında çok fark var mı?
D4C
Uzman
RGB olmasaydı aldırırdım da, sırf RGB diye almayacaktır. Öneri için teşekkür ederim, GP700A'nın fiyatı çok hoşuma gitti büyük ihtimalle onu aldırırım.Var. EVO bayağı sağlam bir model. High Power GD 800 den bile iyi. Diğer model yine iyi, F/P olarak iş görür.
RGB kapatılabiliyor.RGB olmasaydı aldırırdım da, sırf RGB diye almayacaktır. Öneri için teşekkür ederim, GP700A'nın fiyatı çok hoşuma gitti büyük ihtimalle onu aldırırım.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
CWT değil. GED ve ECO modelleri Jiumeng/Yijian üretimi modeller. Zalman'ın çoğu modelini üreten üretici. CWT üretimi olan modeller GP-A UK gibi. Onlarda Türkiye'de yok zaten.
Üretici firmaya mail attım, CWT olduğunu söyledi.CWT değil. GED ve ECO modelleri Jiumeng/Yijian üretimi modeller. Zalman'ın çoğu modelini üreten üretici. CWT üretimi olan modeller GP-A UK gibi. Onlarda Türkiye'de yok zaten.