Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
CWT olamaz. DC-DC modülü Jiumeng üretimi. Ki zaten CWT olsa herhangi bir yerinde yazardı. GED V3.1 modelleride Jiumeng üretimi. Onların platformuda belli.
CWT olamaz. DC-DC modülü Jiumeng üretimi. Ki zaten CWT olsa herhangi bir yerinde yazardı. GED V3.1 modelleride Jiumeng üretimi. Onların platformuda belli.
Ben GP EVO için konuşuyorum.CWT olamaz. DC-DC modülü Jiumeng üretimi. Ki zaten CWT olsa herhangi bir yerinde yazardı.
Eki Görüntüle 229471
Eki Görüntüle 229473
O da değil ki? O direkt High Power üretimi bir model zaten. NO-817 platformu. Performance GD'nin kullandığı platform.
Garip, firma bana CWT dedi.O da değil ki? O direkt High Power üretimi zaten. NO-817 platformu. Perormance GD'nin kullandığı platform.
CWT olması imkansıza yakın. CWT'de birleştiriliyor olabilir belki ama platform aslen High Power'a ait. Bazenleri firmalar böyle yapabiliyor. CWT ile High Power işbirliği gibisinden. Ama muhtemelen yanlış söylemişler.
GD'nin sadece bulk kapasitörü japon menşei'li. Green'de tüm kapasitörler japon menşei'li. Kalite anlamında o daha iyi kağıt üstünde.@Yusuf7878, teşekkürler. GD mi yoksa EVO'mu peki? EVO daha iyi sanırsam. Detaylı bakmadım pek, yan tarafta sen de öyle demiştin.
CWT olmaması bir problem yaratır mı peki? 700w GED olan alınır mı? Ciddi bir problem değilse sipariş verdirceğim.CWT olması imkansıza yakın. CWT'de birleştiriliyor olabilir belki ama platform aslen High Power'a ait. Bazenleri firmalar böyle yapabiliyor. CWT ile High Power işbirliği gibisinden. Ama muhtemelen yanlış söylemişler.
Green:
Eki Görüntüle 229476
High Power:
Eki Görüntüle 229477
Tabii ki yaratmaz. Tek güvenilir üretici CWT değil.CWT olmaması bir problem yaratır mı peki? 700w GED olan alınır mı? Ciddi bir problem değilse sipariş verdirceğim.
Yaratmaz. Jiumeng/Yijian Zalman'ın çoğu modelini üreten üretici. Berbat değiller. GED modellerinin regülasyonu biraz gevşek olsa da o fiyatta pek rakibi de yok.CWT olmaması bir problem yaratır mı peki? 700w GED olan alınır mı? Ciddi bir problem değilse sipariş verdirceğim.