3-4 birayla sarhoş olmak normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 312

ornitorenk

Uzman
Şu an 3 birayı hızlıca içtim, sarhoşluk geldi gibi. Gerçi bu satırları düzgünce yazdığıma göre gelmemiş de olabilir, bilemiyorum ama normal mi?

Yoksa ortamlarda benimle dalga mı geçerler 3 birayla sarhoş olmuş diye? Ancak hızlı içtim orası da ayrı. Kafam geldi gibi şu an gerçi.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 bira sarhoş eder.
Etmemesi için, her gün içen biri olmak gerekir.
2. biradan sonra sallamaya başlar.

Böyle bir konu açtığına göre kelle olmuşsun bile.

3 bira sarhoş eder.

4'ten sonra kelle olduk zaten hahahhaha. 2 litre ediyor 4 bira galiba. 2 litre de olmayacaksak zaten sıkıntı.

Alkol kullanan tanıdıklarım olmuyor kolay kolay. Ama sen olmuşsun gibi

Nasıl olmuyor abi 4 bira 2 litre ediyor zaten. Gerçi benim için sıkıntı değil böyle daha ekonomik.
2 litre bira az buz değil yani günde 2.5 litre su içiyorsun zatne

Bira da hangi bira? Ben şahsen 2 bremen le çakırkeyif oluyorum.

Hangi bira? Yüzde 5 alkollü ise 1500ML de 75 gram eder ki ufaktan kafa yapmaya yetecek miktar. Ki bira olmasa bile 1.5 litre su da içsen bir çökkünlük geleceği için kendini yorgun hissedersin. Alkol de bunu tamamlar kasları gevşetir. Bence ortamda sarhoş olacaksan bira içme. Bira düşük alkollü abi yemek yanında keyif için için. Votkalı kokteyl yapın hemen uçarsınız.

Volimde yüzde 7 oldu zaten yapacak bişi yok.

3 bira sarhoş eder.

Ben daha ilk kez içtiğimde 1 14.4 volim+1 bira içtim hızlıca sarhoş etmedi. Neredeyse 50 gramdan fazla alkol eder. Sarhoşluk için 100 gramdan fazla lazım. Ha ben 90 kilo civarıyım onu da hesap etmek lazım.

3 bira sarhoş eder.

Bünye ile alakalı dostum. Ben ayda 1 defa içen birisiyim. Ondada 6-7 bira tüketiyorum. Sarhoş etmiyor, sallamıyor bile. İçtiğimde birada çoğunlukla ucuza denk geldiği için Marmara Gold'un 1ltlik birası olur. 1 litresi 96 TL'dir. Kısacası 6-7 litre bira tüketmiş olurum. Yanına çıtır soğan, çıtır patateste hazırlar Bannerlord oynarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…