3.500 TL claw grip mouse önerisi

Bütçe
3500

zirva

Çalışkan
Selam dostlar,
Yeni bir mouse almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Tutuş şeklim claw grip ve relaxed claw grip olarak değişiyor her iki şekilde de kullanıyorum. Elim ise 19-20cm boyutlarında. Scyrox V8 ve ATK blazing Sky F1 modelleri kafama yattı fakat emin olamadım. Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
Bütçem 3500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar,
Yeni bir mouse almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Tutuş şeklim claw grip ve relaxed claw grip olarak değişiyor her iki şekilde de kullanıyorum. Elim ise 19-20cm boyutlarında. Scyrox V8 ve ATK blazing Sky F1 modelleri kafama yattı fakat emin olamadım. Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
Bütçem 3500 TL.
Bütçeni artırıp Maya X almanı öneririm.

Önerim bu olur.

Önerim bu olur.
Teşekkürler. Aslında viper v3 hyper düşünüyordum fakat pek önerilmemesinden ve hali hazırda iyzico %20 indirimini kullanmak istedim. O yüzden bahsettiğim modellere yöneldim aslında

Son düzenleme:
Teşekkürler. Aslında viper v3 hyper düşünüyordum fakat pek önerilmemesinden ve hali hazırda iyzico %20 indirimini kullanmak istedim. O yüzden bahsettiğim modellere yöneldim aslında
Pilli, ne kadar Razer optik switch koymayı tercih etsede bu mouseuna mekanik switch koymuş nedense, son olarak ise ağır tek artısı sensörü.

Pilli, ne kadar Razer optik switch koymayı tercih etsede bu mouseuna mekanik switch koymuş nedense, son olarak ise ağır tek artısı sensörü.
Aslında AA pil kullanması hem artı hem eksi. Dediğin gibi inanılmaz ağırlık ekliyor fakat batarya ömrü gibi sorunlarla karşılaşmıyorsun. Satın aldığım bazı ürünlerde 2 sene sonra ölü bataryalarla karşılaşıp değiştirmek zorunda kaldım ve Benim için bu can sıkıcı bir durum. Viper'ın en büyük sorununun yazılımı ve malzeme kalitesi olduğunu söylüyorlardı. Daha önce hep ağır ve büyük fareler kullandım fakat tutuş konusunda tam anlamıyla rahat edemedim. o yüzden bu sefer hafif ve ufak mouse denemek istedim.

Geri
Yukarı Alt