Bütçe
3.500 TL
Son düzenleme:
Kafa yapım küçük. Belki bu da bir etkendir.

@Iorweth SteelSeries Arctis 1 Wireless nasıldır?

Şarjı çok uzun süre gitmiyor ve bağlantı mesafesinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. Yani bağladığınız yerden 5-6 metre uzaktayken kopma yapabilir. Onun haricinde ses ve mikrofon kalitesi olarak iyi bir kulaklık. Kendi uygulaması da var. Yani genel olarak güzel bir kulaklık. Eksileri var ancak Wireless olan her kulaklıkta bir şeylerden feragat etmeniz gerekiyor bu bütçede.

Şarjı çok uzun süre gitmiyor ve bağlantı mesafesinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. Yani bağladığınız yerden 5-6 metre uzaktayken kopma yapabilir. Onun haricinde ses ve mikrofon kalitesi olarak iyi bir kulaklık. Kendi uygulaması da var. Yani genel olarak güzel bir kulaklık. Eksileri var ancak Wireless olan her kulaklıkta bir şeylerden feragat etmeniz gerekiyor bu bütçede.
İşte bu yüzden Wireless'e pek sıcak bakmıyorum bu bütçede. Kablolu öneriniz varsa alabilirim.

@pawEn @Iorweth peki 3900 TL'ye Corsair HS80 alınır mı?

Son düzenleme:
İşte bu yüzden Wireless'e pek sıcak bakmıyorum bu bütçede. Kablolu öneriniz varsa alabilirim.
Hocam depodan alıpta gelme şansımız olsa keşke ama söylediklerimizin dışında başka bir şey yok. 2. elden sıfır ayarında HS80'lere bakabilirsiniz. @Toby Fox

Bir kaç tane böyle ilan buldum.

@pawEn @Iorweth peki 3900 TL'ye Corsair HS80 alınır mı?
Wireless'ı zaten 4600 civarına satılıyor. Kazık. O da 5500 olmuş...
@Craxidor

Hocam depodan alıpta gelme şansımız olsa keşke ama söylediklerimizin dışında başka bir şey yok. 2. elden sıfır ayarında HS80'lere bakabilirsiniz. @Toby Fox

Bir kaç tane böyle ilan buldum.

Wireless'ı zaten 4600 civarına satılıyor. Kazık.
Hocam 2.el pek almak istemiyorum açıkçası. Hijyen ürünü sonuçta.

Hocam 3700'lük kulaklık 2100'e düşmüş hata mı bilmiyorum ama değilse bir an önce alınabilir. Tek sıkıntısı wireless ama.

+1500 TL ithalat ücreti var mış yanlış alarm :D