Kafa yapım küçük. Belki bu da bir etkendir.Kablosuz rahatlığı diye bir gerçek var ama kafanız büyükse HS65 aldığınıza pişman olursunuz.
@Iorweth SteelSeries Arctis 1 Wireless nasıldır?
Son düzenleme:
Kafa yapım küçük. Belki bu da bir etkendir.Kablosuz rahatlığı diye bir gerçek var ama kafanız büyükse HS65 aldığınıza pişman olursunuz.
İşte bu yüzden Wireless'e pek sıcak bakmıyorum bu bütçede. Kablolu öneriniz varsa alabilirim.Şarjı çok uzun süre gitmiyor ve bağlantı mesafesinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. Yani bağladığınız yerden 5-6 metre uzaktayken kopma yapabilir. Onun haricinde ses ve mikrofon kalitesi olarak iyi bir kulaklık. Kendi uygulaması da var. Yani genel olarak güzel bir kulaklık. Eksileri var ancak Wireless olan her kulaklıkta bir şeylerden feragat etmeniz gerekiyor bu bütçede.
Hocam depodan alıpta gelme şansımız olsa keşke ama söylediklerimizin dışında başka bir şey yok. 2. elden sıfır ayarında HS80'lere bakabilirsiniz. @Toby Foxİşte bu yüzden Wireless'e pek sıcak bakmıyorum bu bütçede. Kablolu öneriniz varsa alabilirim.
Wireless'ı zaten 4600 civarına satılıyor. Kazık. O da 5500 olmuş...
Hocam 2.el pek almak istemiyorum açıkçası. Hijyen ürünü sonuçta.Hocam depodan alıpta gelme şansımız olsa keşke ama söylediklerimizin dışında başka bir şey yok. 2. elden sıfır ayarında HS80'lere bakabilirsiniz. @Toby Fox
Bir kaç tane böyle ilan buldum.
Wireless'ı zaten 4600 civarına satılıyor. Kazık.
Hocam ürünler sıfır diyorlar. Kendim gidip test etmedim tabii bilemem.Hocam 2.el pek almak istemiyorum açıkçası. Hijyen ürünü sonuçta.
Cloud 3 düşüneceğiz o hâlde. Sıkıntısı var mıdır sizce?Hocam ürünler sıfır diyorlar. Kendim gidip test etmedim tabii bilemem.
Hemen almak istiyorsanız tek tercih Cloud 3 gibi duruyor.
Benim bildiğim yok. Şu ana kadar duymadım ama dediğimiz gibi müzik performansı bu banttaki kulaklıklara göre zayıf.Cloud 3 düşüneceğiz o hâlde. Sıkıntısı var mıdır sizce?
Benim bildiğim yok. Şu ana kadar duymadım ama dediğimiz gibi müzik performansı bu banttaki kulaklıklara göre zayıf.