3.500 TL'ye Gamesir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3.500 TL
@OneKnight
Dostum sen kararını vermişsin zaten istiyorsun ki insanlar KK3 MAX önersin git al madem onu daha çok beğendin sonra içinde kalmasın.

@OneKnight
Dostum sen kararını vermişsin zaten istiyorsun ki insanlar KK3 Max önersin git al madem onu daha çok beğendin sonra içinde kalmasın.

Kimsenin o ürünü önermesini beklemiyorum. Aklımdaki ürün Cyclone 2. Öyle olsaydı böyle bir konu açmazdım. Bilgili insanlardan karşılaştırmalarını ve deneyimlerini öğrenmek için buradayım.

Al geç dostum bazen kendin tecrübe etmen gerekir bazı şeyleri.

Al geç dostum bazen kendin tecrübe etmen gerekir bazı şeyleri.

Aslında evet haklısınız. Benim böyle düşünüp bu kadar kararsız kalmamdaki sebep, ürün sorunlu geldiğinde uğraşmak istememem ve herhangi bir sorunda paramın çöpe gitmesini istemiyor oluşum.

KK3 MAX'de gecikme sorunu var ancak Pro'da yok deniyordu.

Beyaz kullanıyorum. RGB'leri bende hep kapatıyorum. Zaten genelde masanın altında tuttuğum için görmüyorum bile.

Gizala'nın sitesinden aldım. Satıcı Gizala olduğu sürece nereden aldığınız çok farketmiyor. Amazon'dan alırsanız belki daha iyi olur.

Amazon'da daha ucuza geliyor ama buradan hiç alışverişim olmadı. Direkt Gizala'nın sitesinden almayı düşünüyorum. Sitede ara sıra 50TL'lik bir indirim kodu veriyor.

Cyclone 2 TMR stickler ve dock ile öne geçerken kk3 Max taşıma kutusu ve çıkarılabilen arka butonlarla kendini ön plana çıkarıyor. Burada alırken önemsemeniz gereken mevzu tamamen alma amacınız ve estetik. Eğer daha ciddi oyunlar oynayacaksınız ve hassasiyet sizin için önemliyse cyclone 2 benim için kesin öneridir. Stickleri daha hassas, butonları gerçekten mekanik butonlar, bilgisayar uygulaması aracılığıyla da özelleştirilmesi çok basit. Kullandığım süre boyunca en çok beğendiğim oyun kolu Cyclone 2 oldu. Kk3 Max daha kullanmadım lakin yine de Cyclone 2'yi daha çok beğeneceğimden eminim. Şu anda g7 pro kullandığım için kenara koydum cyclone 2'yi ama yine de mükemmel bir oyun kolu

Ben yazılımına bayılıyorum. Hayat kurtarıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…