Detaylar
Kim cevapladı?Sakurai
Çalışkan
Hocam ürün kırık zaten yanlış hatırlamıyorsam içinde 82 tane oyun vardı.
Ara sıra keyfi oyun oynamak için alınır ben yazın almıştım eski oyunları oynadım memnun kaldım.
Hocam ürün kırık zaten yanlış hatırlamıyorsam içinde 82 tane oyun vardı.
Alınır o zaman.
xr3less
Uzman
Arkadaşım PS5 alacağı için 3.500 TL'ye satıyormuş. Arada girip öyle takılmak için alacağım alırsam. Sizce alınır mı?
Xbox One benzer fiyata temiz bulursanız daha iyi olur, ancak kırılma işlemi yapılmıyor. Xbox Game Pass alırsanız hem yeni oyunları oynarsınız hem de birçok oyuna sahip olursunuz, ancak yeni oyunları 30FPS'te çalıştırırsınız doğal olarak. He eğer ki diyorsanız ben alayım bir kere bir daha para vermeyeyim, yeni oyunlarda da gözüm yok, o zaman alınır.
dewberry
Üstün
PS3'te 60FPS 1080P destekli tek oyun yanlışım yoksa CoD serisinin oyunları. Diğer oyunlar çözünürlük farketmeksizin 30FPS.
Tek CoD değil ama çok az oyun var;
- Burnout Paradise
- Driver: San Francisco
- Ratchet & Clank: Tools of Destruction
- Ratchet & Clank: Quest for Booty
- Ratchet & Clank: A Crack in Time
- Ratchet & Clank Trilogy
- Call of Duty 4 to Advanced Warfare
- God of War HD Collection Vol. 1 & 2
- Gran Turismo 5 & 6
- Wipeout HD Fury
- Tekken Hybrid, 5, 6 and Tag Tournament 2
- Rayman Legends & Origins
- Metal Gear Solid HD Collection
- Sly Trilogy
- Jak Trilogy
- Metal Gear Rising
- Devil May Cry 4
- Rage
- Wolfenstein: The New Order
- Ridge Racer 7
Xbox One benzer fiyata temiz bulursanız daha iyi olur, ancak kırılma işlemi yapılmıyor. Xbox Game Pass alırsanız hem yeni oyunları oynarsınız hem de birçok oyuna sahip olursunuz, ancak yeni oyunları 30FPS'te çalıştırırsınız doğal olarak. He eğer ki diyorsanız ben alayım bir kere bir daha para vermeyeyim, yeni oyunlarda da gözüm yok, o zaman alınır.
Son düzenleme:
Sakurai
Çalışkan
Peki 4.500'e alınır mıPS3'te 60FPS 1080P destekli tek oyun yanlışım yoksa CoD serisinin oyunları. Diğer oyunlar çözünürlük farketmeksizin 30FPS.
- Burnout Paradise
- Driver: San Francisco
- Ratchet & Clank: Tools of Destruction
- Ratchet & Clank: Quest for Booty
- Ratchet & Clank: A Crack in Time
- Ratchet & Clank Trilogy
- Call of Duty 4 to Advanced Warfare
- God of War HD Collection Vol. 1 & 2
- Gran Turismo 5 & 6
- Wipeout HD Fury
- Tekken Hybrid, 5, 6 and Tag Tournament 2
- Rayman Legends & Origins
- Metal Gear Solid HD Collection
- Sly Trilogy
- Jak Trilogy
- Metal Gear Rising
- Devil May Cry 4
- Rage
- Wolfenstein: The New Order
- Ridge Racer 7
dewberry
Üstün
Eğer 720p televizyonda kullancaksan alınır. Ancak urun temizse ve kutu vs. duruyorsa. Kırık diye kutusuz kirli urun alma, kırması çok basit zaten HEN ile. 4K civarına temiz kırılmamış bulup alabilirsin. Evde bilgisayar ve USB belleğin varsa kırarsın.
Sakurai
Çalışkan
1080p televizyonEğer 720p televizyonda kullancaksan alınır. Ancak urun temizse ve kutu vs. duruyorsa. Kırık diye kutusuz kirli urun alma, kırması çok basit zaten HEN ile. 4K civarına temiz kırılmamış bulup alabilirsin. Evde bilgisayar ve USB belleğin varsa kırarsın.