@fresholiax, High Power Element Revo 850W ATX 3.1 hakkında maalesef bilgim yok. Fiyatı makul duruyor lakin herhangi bir inceleme veya testini bulamadığım için bir sey diyemiyorum. @Oreki sizde bu model hakkında bilgi var mı?

Element BR için değil ama Elite olanı için en ince detayına kadar elde bilgim var. Element BR ile aralarında pek fark olduğunu sanmıyorum. Elite için detaylı bilgi istersen bir mesaj kadar uzağındayım.

Bu arada birkaç hafta önce Segotep BN750W için falan da en ince detayına kadar buldum. Lazım olursa haber ver.

@Andar Han, bu bütçeye önerin nedir, ne olabilir? Maksimum üst tutarım 4000 TL'dir, o da eğer cidden aralarında önemli özellikleri varsa olabilir.

Element BR için değil ama Elite olanı için en ince detayına kadar elde bilgim var. Element BR ile aralarında pek fark olduğunu sanmıyorum. Elite için detaylı bilgi istersen bir mesaj kadar uzağındayım.

Bu arada birkaç hafta önce Segotep BN750W için falan da en ince detayına kadar buldum. Lazım olursa haber ver.
Elite daha üstün bir model midir, daha iyi özellikleri bulunmakta mı?

Son düzenleme:
@fresholiax, pek fazla bir seçenek yok. Kyber veya Element Revo'dan hangisi aklınıza yatıyorsa değerlendirilebilir. Eğer çıkabilirseniz, 4200 TL gibi Delta GPS 1000W modeli de düşünülebilir ama biraz uzun (19 cm) ve PCI-e Gen 5.0 destegi olmayan bir modeldir.

Elite daha üstün bir model midir, daha iyi özellikleri bulunmakta mı?

Hayır, hemen hemen aynı modeller. Daha doğrusu öyle olduğunu tahmin ediyorum. Element Revo kulvarındaki bir PSU bence o parayı hak etmiyor. @Andar Han 'ın Delta önerisine gelirsek:

Müthiş. İç yapısı falan fiyatına göre süper ama alasınız yoksa Kyber alırdım açıkçası. 850W yine de cezbediyorsa Element Revo alınabilir. Kalitesinden ötürü alacağım bir model olmazdı.

Bir de gerçekten denildiği gibi 3000-4000 aralığında PSU kıtlığı var çok. Piyasada seçenekler çok az.

Hayır, hemen hemen aynı modeller. Daha doğrusu öyle olduğunu tahmin ediyorum. Element Revo kulvarındaki bir PSU bence o parayı hak etmiyor. @Andar Han 'ın Delta önerisine gelirsek:

Müthiş. İç yapısı falan fiyatına göre süper ama alasınız yoksa Kyber alırdım açıkçası. 850W yine de cezbediyorsa Element Revo alınabilir. Kalitesinden ötürü alacağım bir model olmazdı.

Bir de gerçekten denildiği gibi 3000-4000 aralığında PSU kıtlığı var çok. Piyasada seçenekler çok az.
Bende kyber almak istiyorum ancak ekran kartı uyuşmazlık sorunu olduğunu söylüyorlar, ileride başımı yakacak bir sorun mu çoğu ekran kartına uyar mı?

Bende kyber almak istiyorum ancak ekran kartı uyuşmazlık sorunu olduğunu söylüyorlar, ileride başımı yakacak bir sorun mu çoğu ekran kartına uyar mı?

Buradaki uyuşmazlıktan kasıt nedir? Eski sürüm Seasonic Focus Plus'lar zamanında ciddi ciddi ekran kartı reddediyordu. 900 serisi Nvidia kartlarda bazen çalışmayı reddediyordu PSU. Revize edip düzelttiler. Böyle bir şey ise ve haberim yoksa ben de bilgilenmek isterim, detaylı incelemelerinde böyle bir bulguya rastlamadım çünkü.

Buradaki uyuşmazlıktan kasıt nedir? Eski sürüm Seasonic Focus Plus'lar zamanında ciddi ciddi ekran kartı reddediyordu. 900 serisi NVIDIA kartlarda bazen çalışmayı reddediyordu PSU. Revize edip düzelttiler. Böyle bir şey ise ve haberim yoksa ben de bilgilenmek isterim, detaylı incelemelerinde böyle bir bulguya rastlamadım çünkü.

Pin yönünden sıkıntılarım olur demişlerdi bana, bende PSU'dan hiç anlamadığımdan bilmiyorum hocam maalesef. Kısacası bu konuda çok cahil olduğumdan ötürü ortada kaldım, yoksa direkt kyber alacaktım ve şu an elimde olacaktı.

Ben ileride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum, muhtemelen NVIDIA'ya yöneleceğim. Bazı modeller hakkında kullanamazsın demişlerdi fakat unuttum maalesef. Şu an alacağım ekran kartı belli olsaydı eğer ona göre PSU düşünücektim fakat hiç belli değil maalesef. Bir indirim olur, hemen alırım PSU'yu düşünmeden bu kezde PSU'yu değiştirmek zorunda kalırsam diye korkuyorum açıkçası.

@Andar Han, ileriye yönelik düşünürsek eğer kyber PSU'dan yana bir sorun yaşar mıyım? Bu bütçede sanırsam en iyisi o gibi geldi bana, yine de bu işi sen biliyorsun.

Son düzenleme: