Ne kadar sürer elimize ulaşması?
Artık çok kısa sürüyor. Çin'den İstanbul'a 1-1.5 haftada falan gelmişti bana. Zaten attığım linkten alırsan PTT illetiyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun Yurtiçi kargoyla geliyor. Bu arada vergi gelmemesi için satın aldıktan birkaç gün sonra mail üzerinden senden kimlik numaranı isteyecekler onu vermeyi sakın unutma.

Son düzenleme:
Artık çok kısa sürüyor. Çin'den İstanbul'a 1-1.5 haftada falan gelmişti bana. Zaten attığım linkten alırsan PTT illetiyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun Yurt içi kargoyla geliyor. Bu arada vergi gelmemesi için satın aldıktan birkaç gün sonra mail üzerinden senden kimlik numaranı isteyecekler onu vermeyi sakın unutma.
O maile dönüş yaptığında sitede yapmış olduğun ödemeden hariç bir ödeme çıkmıyor, değil mi? Ben de Chu II DSP almayı düşünmüştüm ama ShenzhenAudio hakkında pek fikrim olmadığından bir şey yapmamıştım.

O maile dönüş yaptığında sitede yapmış olduğun ödemeden hariç bir ödeme çıkmıyor, değil mi? Ben de Chu II DSP almayı düşünmüştüm ama ShenzhenAudio hakkında pek fikrim olmadığından bir şey yapmamıştım.
Eğer mail'e cevap verirsen asla çıkmıyor. Daha önce Truthear Zero Red aldım ve hiç vergi vermedim. Zaten Yurtiçi Kargo ile geliyorsa bil ki vergi falan çıkmamıştır.

Evet ben de arkadaşıma şunu aldırmıştım:

Fiyatına göre muazzam. 1200 TL civarlarında veresiniz varsa öneririm. Kendime ilerde bir zaman şunu almayı düşünüyorum:

Yalnız çok sınırlı yerde satılıyor.

Günde 6-7 saat kullanıyorum Film, Müzik, Oyun, Video her türlü işimi görüyor. Ayrıca EQ tepkisi de çok iyi şekilden şekile sokabiliyorsunuz.

Evet özellikle 1000-2000 TL civarlarında doğru düzgün kulak üstü modeller yok. Kulak içi modeller çok daha mantıklı bu fiyat seviyelerinde. Daha iyiler çünkü.

Superlux falan var ama sıfır konfor, kadayıf kulaklık resmen. Arkadaş aldığında en son kablosunu modlayacağım diye sızlanıyordu.

Giris seviye bir urun bakiyorsaniz Truthear Gate de olabilir, yeni cikti Hola yerine.

Butce yetiyorsa Zero Red yada Blue daha iyi tabi.