Lotus
Yetkin
Mikrofonlu silikonlu kulak içi arıyorum. Abüsrt fiyatlara gerek yok, bass ve ses kalitesi iyi olsun yeter. Yazın kulak üstü öldürüyor adamı.
Ne kadar sürer elimize ulaşması?TANGZU WAN ER alabilirsin bu fiyata aşırı iyi bir IEM. 612 TL'ye geliyor ve vergi falan vermiyorsun. Hem oyununu oynarsın hem mis gibi müziğini dinlersin.
Artık çok kısa sürüyor. Çin'den İstanbul'a 1-1.5 haftada falan gelmişti bana. Zaten attığım linkten alırsan PTT illetiyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun Yurtiçi kargoyla geliyor. Bu arada vergi gelmemesi için satın aldıktan birkaç gün sonra mail üzerinden senden kimlik numaranı isteyecekler onu vermeyi sakın unutma.
O maile dönüş yaptığında sitede yapmış olduğun ödemeden hariç bir ödeme çıkmıyor, değil mi? Ben de Chu II DSP almayı düşünmüştüm ama ShenzhenAudio hakkında pek fikrim olmadığından bir şey yapmamıştım.Artık çok kısa sürüyor. Çin'den İstanbul'a 1-1.5 haftada falan gelmişti bana. Zaten attığım linkten alırsan PTT illetiyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun Yurt içi kargoyla geliyor. Bu arada vergi gelmemesi için satın aldıktan birkaç gün sonra mail üzerinden senden kimlik numaranı isteyecekler onu vermeyi sakın unutma.
Eğer mail'e cevap verirsen asla çıkmıyor. Daha önce Truthear Zero Red aldım ve hiç vergi vermedim. Zaten Yurtiçi Kargo ile geliyorsa bil ki vergi falan çıkmamıştır.O maile dönüş yaptığında sitede yapmış olduğun ödemeden hariç bir ödeme çıkmıyor, değil mi? Ben de Chu II DSP almayı düşünmüştüm ama ShenzhenAudio hakkında pek fikrim olmadığından bir şey yapmamıştım.
shenzhenaudio.com
Günde 6-7 saat kullanıyorum Film, Müzik, Oyun, Video her türlü işimi görüyor. Ayrıca EQ tepkisi de çok iyi şekilden şekile sokabiliyorsunuz.Evet ben de arkadaşıma şunu aldırmıştım:
![]()
TRUTHEAR x Crinacle ZERO: RED Dual Dynamic Drivers In-Ear Headphone | SHENZHENAUDIO
PREORDER: Estimated shipping time: Jun 10th - Jun 15th (shipping according to order sequence)shenzhenaudio.com
Günde 6-7 saat kullanıyorum Film, Müzik, Oyun, Video her türlü işimi görüyor. Ayrıca EQ tepkisi de çok iyi şekilden şekile sokabiliyorsunuz.