RAM artimi, USB 3.2, 2. M.2 ve OC icin deger. Daha sonra RAM arttirip R7 5700 ya da X3D alirsin, daha uzun yillar kullanirsin.İşte o 2000TL'yi vermeli miyim onun ikilemindeyim.
Detaylar
Kim cevapladı?Daha önce bazı sıkıntılar yaşadığımdan pek güvenemiyorum, uzun ömürlü de olsun istiyorum. O yüzden yıllardır tanıdığım, alışveriş yaptığım bir arkadaşım var işte, ondan almak istiyorum ama o da istediğim gibi bir anakart bulamadı bir türlü@naganen, Sıfır almak pek mantıklı değil bana göre. 2.el AM4 için en mantıklısı.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Ben PSU dışında her şeyimi 2. el aldım, bir sıkıntı yaşamadım. Ki alırken o kadar da dikkatli değildim. Tabii biraz şans faktörü de geçerli. 2. elde temiz kullanılmış güzel bir model bulunabilirse alınabilir.Daha önce bazı sıkıntılar yaşadığımdan pek güvenemiyorum, uzun ömürlü de olsun istiyorum. O yüzden yıllardır tanıdığım, alışveriş yaptığım bir arkadaşım var işte, ondan almak istiyorum ama o da istediğim gibi bir anakart bulamadı bir türlü![]()
Yaşadığım yerde elden pek parça bulamıyorum, kargoyla da pek güvenemiyorum, o yüzden ya tanıdık arkadaşımdan alıyorum ya da sıfır alıyorum direktBen PSU dışında her şeyimi 2. el aldım, bir sıkıntı yaşamadım. Ki alırken o kadar da dikkatli değildim. Tabii biraz şans faktörü de geçerli. 2. elde temiz kullanılmış güzel bir model bulunabilirse alınabilir.
@23783 hocam sizin de fikrinizi alayım, siz ne dersiniz
- Makaleler
- 1
USER = 23783]@Asahe[/USER] hocam sizin de fikrinizi alayım, siz ne dersinizAradaki farkı verip sıfır, dolu bir anakart mı alayım yoksa boş verip ikinci el giriş seviye anakartlardan devam mı edeyim?
Tabii ki 0 dolu dolu alın. 2.el sadece kısık bütçelerde olur. Eğer bütçeniz varsa 0 ve dolu dolu almak daha mantıklı. Hem sonradan pişman olursunuz niye 2 tane SSD slotu yok neden 4 tane RAM slotu yok gibi
Vallahi hocam anlık bir kararla bastım aldımTabii ki 0 dolu dolu alın. 2.el sadece kısık bütçelerde olur. Eğer bütçeniz varsa 0 ve dolu dolu almak daha mantıklı. Hem sonradan pişman olursunuz niye 2 tane SSD slotu yok neden 4 tane RAM slotu yok gibi
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hayırlı olsun.Vallahi hocam anlık bir kararla bastım aldımİstediğim anakartı da alamayacaksam niye çalışıyorum, para kazanıyorum
Eskisini de 1700-1800'e falan satabilirsem 1800-1900'e gelmiş olur yeni anakart.
Eki Görüntüle 182609
Sağ olun hocam inşallah hayırlı olur
- Makaleler
- 1
Fazlasıyla mantıklı etmişsin. Hayırlı olsun. Ama 1 yerine 2 SSD slotu olsaydı daha iyi olurduVallahi hocam anlık bir kararla bastım aldımİstediğim anakartı da alamayacaksam niye çalışıyorum, para kazanıyorum
Eskisini de 1700-1800'e falan satabilirsem 1800-1900'e gelmiş olur yeni anakart.
Eki Görüntüle 182609