Dosya Ekleri

• kartlar.webp
    kartlar.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 35
@naganen, Sıfır almak pek mantıklı değil bana göre. 2.el AM4 için en mantıklısı.
Daha önce bazı sıkıntılar yaşadığımdan pek güvenemiyorum, uzun ömürlü de olsun istiyorum. O yüzden yıllardır tanıdığım, alışveriş yaptığım bir arkadaşım var işte, ondan almak istiyorum ama o da istediğim gibi bir anakart bulamadı bir türlü 😂

Daha önce bazı sıkıntılar yaşadığımdan pek güvenemiyorum, uzun ömürlü de olsun istiyorum. O yüzden yıllardır tanıdığım, alışveriş yaptığım bir arkadaşım var işte, ondan almak istiyorum ama o da istediğim gibi bir anakart bulamadı bir türlü 😂
Ben PSU dışında her şeyimi 2. el aldım, bir sıkıntı yaşamadım. Ki alırken o kadar da dikkatli değildim. Tabii biraz şans faktörü de geçerli. 2. elde temiz kullanılmış güzel bir model bulunabilirse alınabilir.

Ben PSU dışında her şeyimi 2. el aldım, bir sıkıntı yaşamadım. Ki alırken o kadar da dikkatli değildim. Tabii biraz şans faktörü de geçerli. 2. elde temiz kullanılmış güzel bir model bulunabilirse alınabilir.
Yaşadığım yerde elden pek parça bulamıyorum, kargoyla da pek güvenemiyorum, o yüzden ya tanıdık arkadaşımdan alıyorum ya da sıfır alıyorum direkt 😂 Biraz aptallık gibi ama eskiden aldığım parçalarda sorun yaşadığımdan biraz ağzım yandı, biraz şanssızım o konularda.

@23783 hocam sizin de fikrinizi alayım, siz ne dersiniz 😂 Aradaki farkı verip sıfır, dolu bir anakart mı alayım yoksa boşverip ikinci el giriş seviye anakartlardan devam mı edeyim?

USER = 23783]@Asahe[/USER] hocam sizin de fikrinizi alayım, siz ne dersiniz 😂 Aradaki farkı verip sıfır, dolu bir anakart mı alayım yoksa boş verip ikinci el giriş seviye anakartlardan devam mı edeyim?

Tabii ki 0 dolu dolu alın. 2.el sadece kısık bütçelerde olur. Eğer bütçeniz varsa 0 ve dolu dolu almak daha mantıklı. Hem sonradan pişman olursunuz niye 2 tane SSD slotu yok neden 4 tane RAM slotu yok gibi

Tabii ki 0 dolu dolu alın. 2.el sadece kısık bütçelerde olur. Eğer bütçeniz varsa 0 ve dolu dolu almak daha mantıklı. Hem sonradan pişman olursunuz niye 2 tane SSD slotu yok neden 4 tane RAM slotu yok gibi
Vallahi hocam anlık bir kararla bastım aldım 😂 İstediğim anakartı da alamayacaksam niye çalışıyorum, para kazanıyorum 😂 Eskisini de 1700-1800'e falan satabilirsem 1800-1900'e gelmiş olur yeni anakart.

1757167218227.webp