3 büyük omlet, 3 yumurtaya mı eşit?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
Benim amacım kilo vermek değil, tam tersi hocam 2000 kalori, 86 gram protein almam lazım günde .

Body Building yarışmalarına katılmıyorsanız yaptığınız şey sizi yoracak.

Esnek diyet yapmak zorundasınız, kalori saymadan kütle koydum, kalori saymadan yağ yaktım.

Size saymayın demiyorum, ama üç aşağı beş yukarı makro tutturun yeterli. İster yumurta ye, ister tavuk, ister kıyma. Uzun vadede yaptığınız şeyler kafayı çok yoruyor çünkü.

Normalde listede patates kızartması yoktu zaten. MADO'daydım ve önüme gelince “fazladan kalori ye gitsin” dedim.
Kilo almaya çalışıyorum.

Kızartmanın zararlı olması bir yana, kiloyu yağ olarak alma bence, ileride pişman olursun.

Hiç bu uğraşlara girme ve Allah ne verdiyse yemek yiyip spor yap. Kilo ve kas kazanımı garantidir.
Normalde olsa bu kadar yiyemem ama şu beslenme listesi bana çok yardımcı oldu. Zorlanmadan kahvaltıda 1000 kaloriyi yakaladım yeterlidir herhalde 2000 kalori hedef. Zayıfım.

Benim amacım kilo vermek değil, tam tersi hocam 2000 kalori, 86 gram protein almam lazım günde .
Hocam vücut zaten ortalama günde 2000 kalori yakıyor. 2000 kalori üstüne çıkmalısın. Bana takıl Eskiden bime gider pizza, hamburger, 2.5 lt kola hepsini tek başıma yer üstüne de badem, soslu fıstık gömerdim

Normalde listede patates kızartması yoktu zaten. MADO’daydım ve önüme gelince “fazladan kalori ye gitsin” dedim.
Kilo almaya çalışıyorum.
O da yanlış, temiz karb tüketin. Ekmeği değiştirin mesela, ayrıca tadı güzel bir sürü temiz karb var. Bulk dönemi zulüm değil ynai, rahat olun.

+ üstüne de 1kg tavuk. Ama kilo almak için değildi sevdiğim içindi

Normalde dediğim gibi listede yok.
Liste şöyle:
Eki Görüntüle 58211

@mr.esat
Paşa gözünü seveyim bu ne ya. Düzenli cheat meal'i kenara bıraktım haftada günlük ne yiyeceğinin listesi mi olur muş.
Dene gör bakalım, yorulacak mısın yorulmayacak mısın. Ben de geçtim bu yollardan yıllar önce, kendin deneyimlemen mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…