Rica ederim. Sana bir tavsiye vereyim. Unlu ürünler ekmektir vs bıraktıktan sonra hızlı kilo vermeye başladım. Tuz kullanmayı da bıraktığım için ödem atmam hızlandı. Bazen tuz atmak durumunda kalıyorum ama çok az da olsa. Kısacası benim diyet listemde un, yağ ve tuz yok. Ama 7 öğün yiyorum. Öğün başı toplam 200gr yiyorumdur.
Body Building yarışmalarına katılmıyorsanız yaptığınız şey sizi yoracak.
Esnek diyet yapmak zorundasınız, kalori saymadan kütle koydum, kalori saymadan yağ yaktım.
Size saymayın demiyorum, ama üç aşağı beş yukarı makro tutturun yeterli. İster yumurta ye, ister tavuk, ister kıyma. Uzun vadede yaptığınız şeyler kafayı çok yoruyor çünkü.
Normalde olsa bu kadar yiyemem ama şu beslenme listesi bana çok yardımcı oldu. Zorlanmadan kahvaltıda 1000 kaloriyi yakaladım yeterlidir herhalde 2000 kalori hedef. Zayıfım.
Hocam vücut zaten ortalama günde 2000 kalori yakıyor. 2000 kalori üstüne çıkmalısın. Bana takıl Eskiden bime gider pizza, hamburger, 2.5 lt kola hepsini tek başıma yer üstüne de badem, soslu fıstık gömerdim
Hocam vücut zaten ortalama günde 2000 kalori yakıyor. 2000 kalori üstüne çıkmalısın. Bana takıl Eskiden bime gider pizza, hamburger, 2.5 lt kola hepsini tek başıma yer üstüne de badem, soslu fıstık gömerdim
Paşa gözünü seveyim bu ne ya. Düzenli cheat meal'i kenara bıraktım haftada günlük ne yiyeceğinin listesi mi olur muş.
Dene gör bakalım, yorulacak mısın yorulmayacak mısın. Ben de geçtim bu yollardan yıllar önce, kendin deneyimlemen mantıklı.